ثبت نام ۲۸ نفر در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان از حوزه مازندران

image_pdfimage_print

احمد حسین زادگان در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به آخرین آمار ثبت‌نام کنندگان در انتخابات مجلس خبرگان گفت: با پایان رسیدن مهلت قانونی ثبت‌نام نامزدهای انتخابات خبرگان رهبری، ۲۸نفر در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت‌نام کردند.

فرماندار شهرستان ساری با تاکید بر اینکه آخرین مهلت برای ثبت نام مجلس شورای اسلامی جمعه چهارم دیماه است، افزود: تاکنون ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرکز حوزه اتخابیه ساری و میاندرود ۱۲نفر انجام شده است .

حسین زادگان در آستانه فرا رسیدن میلاد پیامبر و روز اخلاق، با تاکید بر سیاسی‌تر شدن فضای اجتماعی، توجه به اخلاق انتخاباتی را ضروری اعلام کرد و گفت: پایبندی و التزام عملی نامزدهای انتخاباتی و عوامل اجرایی انتخابات به قواعد و اصول یک رقابت سالم و اخلاق مدارانه، توصیه اکید و صریح مقام معظم رهبری در تمام انتخابات ادوار گذشته بوده است .

این مسئول با اشاره به حضور خبرنگاران و عکاسان در لحظات ثبت نام دواطلبان در فرمانداری ساری ،تصریح کرد: رسانه‌ها از مهمترین نهادهای تاثیرگذار در انتخابات هستند و می توانند در عرصه سیاسی و برگزاری انتخابات و ایجاد نشاط انتخاباتی گام های موثر بردارند .

رییس حوزه انتخابات مرکز استان با تاکید لزوم ایجاد هیجان و نشاط انتخاباتی در اذهان عمومی، گفت: رسانه ها امانت در نوشتار، که یک اصل است را رعایت کرده و در آگاهی و شناخت مردم در راستای نقش مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، انتخاب برتر و اصلح اطلاعات لازم را ارائه کنند.

ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo