موسسه میزان به متقاضیان فروخته می‌شود

image_pdfimage_print

کیا پرس :پس از جلساتی که در این خصوص با دستگاه‌های مالی، پولی،‌ انتظامی، نظارتی و امنیتی برگزار شد مقرر شد تا موسسه میزان به متقاضیان آن با مصوبه شورای پول و اعتبار فروخته شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: طبق تصمیم اتخاذ شده موسسه میزان به متقاضیان آن فروخته می‌شود و بانک صادرات نیز مطالبات سپرده گذاران موسسه میزان را به عنوان بانک عامل پرداخت خواهد کرد.

مصطفی افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به بررسی پرونده موسسه مالی اعتباری میزان و پیگیری‌های انجام شده توسط کمیسیون در این باره، گفت: پس از جلساتی که در این خصوص با دستگاه‌های مالی، پولی،‌ انتظامی، نظارتی و امنیتی برگزار شد مقرر شد تا موسسه میزان به متقاضیان آن با مصوبه شورای پول و اعتبار فروخته شود.

وی افزود: همچنین طبق تصمیم اتخاذ شده بنابر این شد تا بانک صادرات به عنوان بانک عامل برای پرداخت مطالبات سپرده گذاران در موسسه میزان انتخاب شود و مطالبات سپرده گذاران به ترتیب از سپرده گذاران خرد تا کلان به آنها پرداخت شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: پیش از این مقرر شده بود تا موسسه میزان منحل شود اما آخرین تصمیمی که در جلسات کمیسیون‌های اصل نود و اقتصادی مجلس برگزار شد مقرر شد تا موسسه میزان به متقاضیان فروخته شود.
منبع: فارس

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo