مخالفت هیات امنا دانشگاه آزادمازندران با ریاست قلیپور

در این جلسه استاندار مازندران ظرفیت عظیم دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی را برای ارائه طرح های درآمد زا بسیار مهم خواند و گفت : دانشگاه ها تقویت شرکت های دانش بنیان و ایجاد مراکز رشد را در اولویت قرار دهند.
در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران که با حضور آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در مازندران ، ربیع فلاح استاندار مازندران و حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی و کلیه اعضا برگزار شد در مورد تبدیل سرپرستی به ریاست ۵ نفر از سرپرستان دانشگاه آزاد اسلامی شهرستانهای مازندران رای گیری شد که یکی از سرپرستان موفق به کسب رای اعتماد اعضا برای ریاست واحد نشد .
در این جلسه اعضای هیات امنا پس از استماع دفاع سرپرستان از عملکرد خود به تبدیل سرپرستی به ریاست آقایان سام ، لاریجانی ، باقری و متولی سرپرستان واحد های دانشگاه آزاد اسلامی چالوس ، آمل ، نکا و نور رای بالایی دادند .
همچنین در این جلسه قلی پور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با کسب ۵ رای موافق از ۱۴ رای اخذ شده نتواست اعتماد اعضای هیات امنا را برای کرسی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی بابل کسب نماید.
در این جلسه استاندار مازندران ظرفیت عظیم دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی را برای ارائه طرح های درآمد زا بسیار مهم خواند و گفت : دانشگاه ها تقویت شرکت های دانش بنیان و ایجاد مراکز رشد را در اولویت قرار دهند .
وی تاکید کرد : همه دانشگاه ها با ایجاد مراکز رشد و ارتباط با صنعت در حوزه تولید علم و کاربردی کردن آن جدی تر وارد شوند.
در این نشست حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی رای اعتماد شورای انقلاب فرهنگی به نیازآذری برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران را تبریک گفت و تاکید کرد : دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با ۶۵ هزار دانشجو و ۱۷۰۰ عضو هیات علمی یکی از بهترین دانشگاه های کشور از نظر شاخص ها است.
قابل ذکراست در این نشست نیازآذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گزارشی کوتاه در مورد برنامه ها و فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران ارائه نمود.
امام خامنه ای
من یک وقت در چند سال قبل از این حرفی زدم که بعضیها هم جنجال کردند. گفتم که ریاست دانشگاهها باید ریاست علمی باشد – الان هم اعتقادم همین است – یعنی آن کسی که در رأس دانشگاههاست، باید از لحاظ علمی هم طوری باشد که کسانی که آنجا هستند، این فرد را به عنوان رئیس قبول داشته باشند؛ اما علمِ با عمل، علمِ با اعتقاد. طوری نباشد که آدم بیاعتقادی که میخواهد سربه تن این نظام نباشد، اصلاً اعتقادی به اسلام ندارد، یا اسلام را مسخره میکند، یا حزباللّهیها را مسخره میکند، یا دانشجوی مؤمن را مسخره میکند، این شخص در رأس کارها بیاید. نه، دستش را بگیرید، کنار بگذارید. میخواهد بیاید سر کلاسهای ما درس بدهد، حرفی نداریم. هر معلمی بیاید درس بدهد، ما قبول داریم. ما از علم همه کس استفاده میکنیم؛ ولو کسی که ما را قبول نداشته باشد. علمش را بگوید، ما با کمال تواضع مینشینیم و از علم او استفاده میکنیم، نظام از علم او استفاده میکند؛ اما آنجایی که بناست در ادارهی امور دانشگاه تعیینکننده باشد، ابداً. اگر کسی به یک دختر چادری یا باحجاب، با نظر تحقیر نگاه میکند، تحقیرش کنید؛ ملاحظه نکنید. اگر کسی به جوان حزباللهی که ریش دارد، با نظر تحقیر نگاه میکند و دورش میکند (حالا اگر این گزارشهایی که گاهی از گوشه و کنار به ما رسیده، راست باشد. اگر راست نیست، که هیچ) این را تحقیرش کنید.
۱/۸/۶۹ بیانات در دیدار رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی