جانشين رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان: ساماندهي اشتغال بهبوديافتگان اعتياد در دستور كار جدي استان دارد

image_pdfimage_print
ساماندهي اشتغال بهبوديافتگان اعتياد در دستور كار جدي استان قرار گرفته است

 

معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران، در جلسه كميته اشتغال بهبود يافتگان اعتياد گفت: پس از شناسايي و انهدام شبكه هاي قاچاق و پاكسازي محلات آلوده، اينك ساماندهي اشتغال بهبوديافتگان اعتياد در دستور كار جدي استان قرار گرفته است.

 عليرضا يونسي رستمي  با اشاره به اين كه امروزه آسيب هاي اعتياد و تبعات ناشي از آن يكي از مهم ترين مشكلات جامعه است، بيان داشت: از جمله ي اين تبعات، تهديداتي است كه اشتغال و منابع درآمدي خانواده ها را به مخاطره مي اندازد.

وی، تدارك شغل براي بهبوديافتگان را از ديگر مسايل مهم اين حوزه برشمرد و ياد آور شد: دارابودن شغل و پذيرش فرد بهبود يافته از سوي جامعه، امكان پيمودن اين مسير دشوار را براي فرد ميسر ساخته و وي را در مديريت معيشت خانواده توانا مي سازد.

رييس كميته اشتغال بهبوديافتگان اعتياد، با اشاره به اين كه اجراي اين طرح نيازمند برنامه ريزي دقيق، اصولي و جامع است، عنوان كرد: طرح صيانت از اشتغال بهبوديافتگان در راستاي راهبرد ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور مبني بر اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر و به منظور استفاده حداكثري از پتانسيل هاي كارآفريني در جهت كاهش آثار اعتياد و ارتقاء حمايت هاي اجتماعي در جامعه با ابلاغيه وزير كشور و دبير كل ستاد اجرا مي گردد.

وي با بيان اين كه بر اساس اين دستور العمل، شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بايد ضمن شناسايي ظرفيت ها، فرصت ها، بسيج امكانات و تامين منابع مالي در راستاي فراهم نمودن شرايط ، الزامات و تحقق اشتغال به كار بهبود يافتگان و خانواده هاي آسيب ديده از اعتياد اقدامات لازم را انجام دهد، تصريح كرد: ايجاد فرصت هاي حرفه آموزي و اشتغال به كار براي گروه هدف، بهبود وضعيت اشتغال و معيشت زندگي اين گروه، حمايت اجتماعي و صيانت از خانواده بهبود

يافتگان، جلوگيري از لغزش و عود مصرف مجدد بهبوديافتگان و ايجاد زمينه حضور و مشاركت فعال اشخاص حقيقي و حقوقي، كارآفرينان و توليد كنندگان در زمينه اشتغال اين گروه از جمله اهداف اجراي اين طرح است.

يونسي، افزود: در اين راستا بايد از ظرفيت ائمه جمعه و جماعات، نخبگان، صاحب نظران، دانشگاهيان، رسانه ها و رسانه ي ملي به نحو بايسته بهره گيري شود.

معاون استاندار با اشاره به اين كه دستگاه هاي اجرايي مختلف عضو اين كميته داراي شرح وظايف خاصي هستند و آمادگي خود را براي ارايه خدمات خود اعلام كرده اند، گفت: انجام درست اين كار نياز به كار كارشناسي و علمي دارد و يك كميته تخصصي اشتغال مركب از دستگاه هاي مسوول، حوزه وظايف و اختيارات قانوني را تبيين و اطلاعات و آمار موجود بهبوديافتگان را تدوين و تحليل مي نمايند.

يونسي، تاكيد كرد: بايد از توانمندي ها و ظرفيت هاي قانوني دستگاه هاي اجرايي در جهت ايجاد، ساماندهي و صيانت از اشتغال بهبوديافتگان و خانواده هاي آسيب ديده از اعتياد استفاده بهينه شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود به اقدامات موثر اين شورا در مقابله با تهيه و توزيع مواد و انهدام شبكه هاي قاچاق و كشفيات دو برابري مواد مخدر در نه ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در استان اشاره كرد و ياد آور شد: استان براي فعاليت قاچاقچيان مواد مخدر نا امن شده است و آنان اين پيغام را دريافت نموده اند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo