نکند فرستنده های شبکه تبرستان هم خراب است؟

image_pdfimage_print

برگزاری جلسه پدافند غیرعامل مازندران در استانداری فرصت خوبی بود تا ربیع فلاح از وضعیت امنیتی استان گزارش ارائه کند و البته انتقاد مجدد خود از رسانه ها را تکرار نماید، با این تفاوت که اینبار مستقیما صدا و سیما را خطاب قرار داد تا راه دکتر روحانی را ادامه دهد.استاندارمازندران: رویکرد دولت ایجاد نشاط و امید در جامعه است

چندی پیش رئیس جمهوری با انتقاد از شیوه برخود صدا وسیما با دستاوردهای دولت گفته بود که به احتمال زیاد فرستنده های صدا و سیما خراب است.

حالا ربیع فلاح نیز با تمسک به همان واکنش گفته است : بسیاری از مسائل استان و اقداماتی که توسط مسئولان استان در سطح مناطق انجام می‌شود به خوبی اطلاع‌رسانی نمی‌شود و با وجودی که استانداری مازندران کمک خوبی به صدا و سیما کرد ولی اطلاع‌رسانی از عملکرد مناسب مسئولان استانی در صدا و سیما مازندران انجام نمی‌شود.

این حرف ربیع فلاح به روزی باز می گردد که قرار بود بودجه استان میان نهادهای مختلف تقسیم شود و حمیدی؛ مدیرکل صداوسیمای مازندران از استانداری درخواست کرد که برای گسترش کمی برنامه ها و سطح پوشش این شبکه کمک های بیشتری را اختصاص دهد و فلاح هم به این درخواست لبیک گفت اما حمیدی در پاسخ همان رفتاری را با استانداری در پیش گرفت که ضرغامی و سرافراز داشته اند، یعنی بایکوت نسبی اخبار و دستاوردهای دولت.

هرچند دستاوردهای استانداری مازندران در قیاس با عملکرد دولت مرکزی ناچیز بوده است اما در همین مدت و با وجود تمام انتقاداتی که وارش نیوز هم به ربیع فلاح داشته است دستاوردهایی نظیر هاب انرژی، افزایش رفت وآمدهای خارجی، بازشدن پیش زمینه برای آغاز سرمایه گذاری، دستاوردهای خوب در حوزه برق و انرژی و همچنین تلاش های میدانی ربیع فلاح نباید نادیده گرفته شود.

فلاح در حالی لب به انتقاد گشوده است که وارش نیوز مدت ها پیش درباره چنین روزهایی اخطار داده بود و حتی خواسته بود پس از انتخاب سرافراز فکری هم به حال حمیدی شود چون صدا و سیمای مازندران به جز ضعف در پوشش اخبار دولت برنامه های به شدت بی کیفیتی را تولید می کند و اصلا به نظر نمی رسد عزمی هم برای بهبود کیفیت در این نهاد اثرگذار در کار باشد.

فلاح در ادامه این نشست با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل در استان باید نسبت به همه امور آمادگی کامل داشته باشد و همه نیازمندی‌ها به پدافند غیرعامل در استان تامین شود، ادامه داد: جامعه اطلاعاتی از پدافند غیرعامل ندارد که باید از ظرفیت پایگاه بسیج برای اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم استفاده کرد.

استاندار مازندران گفت: مشکل امنیتی در استان مازندران وجود ندارد و اعضای شورای تامین نیز برای توسعه مسائل اجتماعی و اقتصادی مازندران ورود پیدا کردند.

فلاح همچنین خطاب به معاون برنامه‌ریزی استاندار مازندران گفت: همه منابع مالی مربوط به پدافند غیرعامل استان تامین شود و باید تلاش کنیم که از قبل نسبت به رفع مشکلات اقدام شود.وارش نیوز

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo