طرح جامع پیشگیری از سیل در مازندران تهیه می شود

image_pdfimage_print

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران از تهیه طرح جامع پیشگیری از سیل برای مناطق مختلف این استان با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه خبر داد.

رسیتم زرودی  ، تهیه طرح جامع سیلاب با هدف پیشگیری ، مقابله و مهار جریان های سیل به تناسب اقلیم و موقعیت جغرافیایی هرمنطقه سیل خیز دراین استان را بسیار ضروری دانست و گفت:  مهم ترین مشکل و حلقه مفقوده دراین بخش نداشتن بانک اطلاعاتی دقیق از زیرساخت ها و مناطق حادثه خیز ناشی از جریان های سیل دربرخی از شهرستان های استان است.

وی افزود : اینکه هرسال بر اثربارندگی شدید و درپی آن جاری شدن سیل شاهد خسارت های سنگینی به بخش های مختلف دربرخی از شهرستان های استان بویژه غرب مازندران هستیم عامل عمده آن نداشتن اطلاعات دقیق از مناطق سیل خیز بوده است.

زرودی ادامه داد : هم اینک وضعیت به گونه ای است که زیرساخت ها بویژه انهار ، رودخانه ها و آبراه های موجود در حوزه شهری و روستایی دیگر گنجایش آب های سطحی ناشی از بارندگی شدید را ندارد که نتیجه آن همان سیلی است که امروز دراین مناطق شاهد آن هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت : هربار در زمان وقوع سیل و خسارت های ناشی از آن تمامی مسوولان نهادهای ذیربط با بسیج امکانات و تجهیزات کارامداد رسانی جهت یاری رساندن به سیل زدگان را انجام می دهند و علاوه برآن نشست هایی نیز تحت عنوان مدیریت بحران برگزار می شود ، ولی چنین اقداماتی در حقیقت موقتی است و راهکاراساسی نیست.

وی افزود: برای برون رفت از این وضعیت در سایه هم افزایی با مسوولان نهادهای ذیربط بویژه فرمانداران ، بخشداران ، شهرداران ، اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاران درصدد هستیم تا با شناسایی نقاط حادثه خیز و تهیه گزارشی مستند از خسارت های وارد شده ناشی از سیل بسترهای لازم را برای تهیه طرح جامع سیلاب برای مناطق مختلف این استان فراهم کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo