کیاپرس/عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: گوشت، مرغ و شیر از سفره مردم پرواز کرده است و سویا را جایگزین آن می کنند.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر احمد آریایی نژاد روز شنبه در همایش روز جهانی غذا که در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه موازی کاری پوست تولیدکنندگان را کنده است، افزود: وقت تولیدکنندگان را در پیچ و خم اداری تلف نکنیم و سعی کنیم نظارت ها طوری باشد که مشکلاتی برای آنان ایجاد نشود .
وی به نظارت بر تاریخ انقضای مصرف مواد به خصوص وارداتی ها تاکید کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ مقداری برنج وارد کشور که بیش از حد در گمرک نگهداری شد، که یکی از مشکلات است.
وی ادامه داد: این برنج دچار مورزدگی و کپک شد که آنها را با اقداماتی، دوباره با تاریخ مصرف جدید توزیع کردند، مسئولان متوجه شدند و جلوی آن را گرفتند، این مجموعه به قوه قضاییه معرفی شدند.
وی افزود: سلامتی مردم شوخی بردار نیست و اصلا نباید به حال خود رها شود و باید سامانه ای باشد تا از ورود به گمرک تا نگهداری و ترخیص آن نظارت کامل انجام گیرد
وی گفت: اقداماتی از جمله اصلاح، مقاومت به افت ها و سرما و گرما از جمله مواردی است که می توان بهره برد تا محصولات سالم و بهتری در اختیار مردم قرار گیرد.
وی افزود: تا سال ۲۰۲۰ میلادی ۹۹ درصد تغییرات ژنتیک در ۵ محصول بوده که شامل سویا و ذرت است که خوراک دام می شود و یک درصد صرف سبب زمینی و غذای دیگر می شود.










