وزیر بهداشت:: غربالگری سلامت معلمان با مصوبه دولت اجرا می‌شود

**کیاپرس –** وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه پایه‌ریزی سلامت کشور باید از مدارس آغاز شود، از اجرای برنامه جدید غربالگری سلامت معلمان و تقویت برنامه‌های بهداشتی و تغذیه‌ای دانش‌آموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش خبر داد.

به گزارش خبرنگار وبدا، **دکتر محمدرضا ظفرقندی** در حاشیه مراسم زنگ مهر در دبستان دخترانه مفید تهران، سلامت دانش‌آموزان را نیازمند توجه جدی در حوزه‌هایی همچون بهداشت دهان و دندان، بهداشت عمومی، پایش وزن و فعالیت بدنی دانست.

وی با بیان اینکه سلامت نسل آینده باید از مدارس مورد توجه قرار گیرد، گفت: تحقق این هدف نیازمند همکاری نزدیک وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش در حوزه سلامت دانش‌آموزان و معلمان است.

### غربالگری سلامت معلمان با مصوبه دولت

وزیر بهداشت از تدوین برنامه جدید غربالگری سلامت معلمان خبر داد و اظهار کرد: با دریافت مصوبه دولت، برنامه‌ای برای غربالگری سلامت معلمان تنظیم شده است تا بیماری‌های احتمالی در مراحل اولیه شناسایی و تشخیص داده شوند.

ظفرقندی تأکید کرد: اگر مدارس، هم در حوزه دانش‌آموزی و هم در حوزه معلمان، سالم باشند، سلامت کل کشور تقویت خواهد شد.

### تأکید بر آموزش تغذیه سالم در مدارس

وزیر بهداشت همچنین از تداوم برنامه‌های تغذیه‌ای مدارس در سال تحصیلی جدید خبر داد و بر اهمیت آموزش تغذیه سالم تأکید کرد.

وی گفت: تنها تأمین تغذیه کافی برای دانش‌آموزان کافی نیست و باید با آموزش‌های لازم، دانش‌آموزان تفاوت مواد غذایی مفید و مضر را بشناسند.

ظفرقندی در پایان با تبریک آغاز سال تحصیلی به فرهنگیان، دانش‌آموزان و والدین، ابراز امیدواری کرد مدارس با ایجاد محیط‌هایی بانشاط، زمینه شکل‌گیری انرژی مثبت و حرکت بهتر نسل آینده کشور را فراهم کنند.

**کیاپرس | رسانه تخصصی اخبار سلامت**
kiapress.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo