طب سوزنی در درمان کدام بیماری‌ها مؤثر است؟

image_pdfimage_print

کیاپرس/عضو هیأت علمی گروه طب سوزنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درمان بیماران مختلف به شیوه طب سوزنی نقش مؤثری در رفع مشکلات آنها داشته و میزان اثرپذیری این شیوه در درمان بیماران از ۷۰ تا ۸۸ درصد بوده است.

دکتر حمیدرضا بهرامی در گفتگو با وبدا، اظهار کرد: طب سوزنی در درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید فایده بوده و در تحقیقی که در سال ۱۳۹۷ در همین خصوص انجام گرفت، بیشترین میزان اثرپذیری این شیوه درمانی با ۸۵ و ۸۸ درصد در درمان بیماران با مشکلات افسردگی و همچنین مبتلایان به میگرن دیده شده بود و پس از آن بالاترین میزان اثربخشی را در بیماران با دردهای در قفسه سینه، زانو، کمر و شانه با اثرپذیری ۷۰ درصد داشتیم.

وی افزود: همچنین در سایر بیماران این اثرپذیری با درصدهای بیشتر و کمتر دیده شده، به طور کل اجرای این شیوه درمانی در درمان بیماری‌های مختلف مثمرثمر واقع شده است.

وی با تأکید بر اینکه بیشترین و شناخته‌ ترین کاربرد طب سوزنی در میان مردم رفع انواع دردها همچون دردهای زانو، آرنج، مچ دست و دردهای اسکلتی و همچنین یرطرف شدن مشکلات میگرنی بوده است، گفت: در این شیوه درمانی در کنار استفاده از سوزن، کارهای دیگری همچون ماساژ درمانی در موارد موردنیاز انجام می‌شود.

رئیس بخش طب سوزنی بیمارستان امام رضا(ع)  تصریح کرد: خدمات ارائه شده در کلینیک طب سوزنی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد در قالب یک طب مکمل بوده و معمولاً مشکل بیماران بیماری‌های مختلف را به عنوان پزشک عمومی و با تشخیص طب کلاسیک شناسایی می‌کنیم و در درمان به روش طب سوزنی متناسب با این تخصص در این حوزه و وضعیت بیمار اقدام لازم و موردنیاز را انجام می‌‎دهیم.

رئیس بخش طب سوزنی بیمارستان امام رضا(ع) با بیان اینکه در اقدامات درمانی که صورت می‌پذیرد به عدم ایجاد وقفه در زمان طلایی درمان بیماری توجه می‌شود، خاطرنشان کرد: ما در این مرکز با بیماران مختلفی مواجه هستیم که برخی از آنها همچون بیماران سکته مغزی موارد ارجاعی پزشکان متخصص نورولوژی هستند و در درمان بیمارانی که سابقه مشکلاتی نظیر سکته‌های قلبی و مغزی و همچنین بیماری‌های زمینه‌ای دارند هم از تجربه پزشک مربوطه‌شان جهت انجام اقدامات بهتر درمانی‌شان استفاده می‌کنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo