آب آشامیدنی ساری آلاینده میکروبی ندارد

image_pdfimage_print

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران گفت: آب آشامیدنی ساری آلاینده میکروبی ندارد.

به گزارش  کیاپرس به نقل از فارس ذبیح‌الله ذاکری شامگاه یکشنبه در جلسه علنی شورای شهر ساری با اشاره به 766 کیلومتر طول شبکه‌های آبرسانی در شهرستان ساری، اظهار داشت: در حال حاضر آب آشامیدنی مرکز استان از 28 حلقه چاه تامین می‌شود.

وی از کمبود 300 لیتر در ثانیه آب آشامیدنی در مرکز استان خبر داد و افزود:  امسال کاهش 20 درصدی بارندگی را در استان شاهد بودیم.

ذاکری اظهار داشت: با توجه به شرایط جغرافیایی مازندران، هشت مجتمع آبرسانی برای استان در نظر گرفته شده و به تازگی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای مازندران، مجوز حفر یک حلقه چاه اخذ شده است.

وی ادامه داد: با حفر این حلقه چاه حدود 80 لیتر در ثانیه به دبی آب اضافه می‌شود و با احتساب ذخایر فعلی آب، 1300 لیتر آب اضافه و بخشی از مشکلات برطرف می‌شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران با بیان اینکه در حال حاضر 73 هزار مشترک و 121 هزار آحاد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب شهری استان هستند، گفت: تامین آب 350 هزار نفر از شهروندان ساروی برعهده این شرکت است.

وی بخشی از کمبود آب آشامیدنی شهر ساری را مربوط به فرسودگی ایستگاه پمپاژ دانست و با اشاره به اینکه آب آشامیدنی شهر ساری دارای آلاینده‌های میکروبی نیست، اظهار داشت: این آمادگی را داریم تا اعضای شورا به اتفاق اصحاب رسانه از آزمایشگاه‌های این شرکت بازدید کنند.

ذاکری با اشاره به اینکه آزمایشگاه‌های این شرکت آب را از لحاظ کیفیت و آلاینده‌های میکروبی کنترل می‌کنند، خاطرنشان کرد: شبکه‌های بهداشت استان نیز این کار را انجام می‌دهند.

این مسئول با اشاره به ایجاد دو و نیم کیلومتر خط انتقال فاضلاب در مرکز استان، تصریح کرد: 300 کیلومتر شبکه اصلی و فرعی فاضلاب ایجاد شده است.

وی یادآور شد: برای فاز دوم تصفیه‌خانه 57 میلیارد تومان هزینه شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری مازندران با اشاره به فرسودگی 21 درصدی شبکه آبرسانی، گفت: 150 کیلومتر از شبکه‌های آبرسانی باید اصلاح شود.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo