چرا نباید روغن جامد مصرف کنیم؟

image_pdfimage_print

کیاپرس/ رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: روغن‌‌ های جامد و نیمه جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب مضر (اسیدهای چرب اشباع و ترانس) هستند که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطان‌ها را افزایش می‌دهد.

به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرشته فزونی با اشاره به خطر گرفتگی عروق و بروز بیماری های قلبی بر اثر مصرف مواد غذایی حاوی چربی‌های ترانس خاطرنشان کرد: طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت بزرگسالان باید مصرف چربی ترانس را به کمتر از یک درصد کل انرژی دریافتی روزانه محدود کنند. 

وی توصیه کرد با توجه به برچسب تغذیه‌ ای، شهروندان هنگام خرید مواد غذایی بدون چربی ترانس یا ترانس بسیار پایین را انتخاب کنند.

به گفته وی شکلات، انواع بیسکویت، کیک، کلوچه، شیرینی، دونات، کراکر، کوکی، پنیرهای پیتزا از نوع تاپینگ (نوعی چربی تهیه شده از روغن)، برخی از روغن های نیمه جامد و چیپس حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند.

وی افزود: برخی غذاها مانند لبنیات پرچرب و گوشت قرمز به طور طبیعی دارای این نوع اسیدهای چرب هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo