سبوس گیری اولین عامل مرگ و میر کشور در حوزه مواد غذایی است

image_pdfimage_print

کیاپرس/معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مرگ منتسب به سبوس گیری زیاد جز اولین علت مرگ غذایی در ایران است، به عبارتی سبوس گیری اولین عامل مرگ و میر کشور در حوزه مواد غذایی می باشد.

به گزارش کیاپرس، علیرضا رییسی روز چهارشنبه در همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری که در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه کارهایی را در زمینه اصلاح سبوس گیری نان در کشور آغاز کردیم، افزود حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده می کنند که میزان سبوس گیری کمتری دارند.

وی افزود: میزان سبوس گیری نان های ما خیلی زیاد است و این موضوع به مردم ضرر می زند.

وی استاندارد در این زمینه در دنیا بین ۲ تا ۸ درصد دانست و گفت: ۲ تا ۸ درصد سبوس گیری از گندم یا غلات کامل، مناسب است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر از این درصد به مردم آسیب می رساند، گفت: در کشور ما در برخی مواقع تا ۲۴ درصد سبوس گیری داریم و این آسیب زا است.

وی ادامه داد: خیلی از ما نان سفید را دوست داریم، این نان ها سبوس اش خیلی کم است، در مقابل نان هایی که تیره تر هستند و شاید شکل خوبی هم ندارند، یکی از بهترین مواد غذایی می باشند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo