
کیاپرس/ نخستین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت با شعار «هوش مصنوعی مبتنی بر اخلاق ، راهگشا آینده سلامت» از ۱۲ تا ۱۴ دی ماه در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
همزمان سومین رویداد هوش مصنوعی در سلامت با تمرکز بر شناسایی ایدهها و معرفی محصولات و ابتکارات برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر مجید خوش میرصفا دبیر اجرایی کنگره در نشست خبری با اشاره به اینکه این کنگره در ۱۵ محور برگزار می شود، گفت: هوش مصنوعی در علوم اعصاب، علوم دارویی، پیشگیری و بهداشت، جراحی، تشخیص آزمایشگاهی، بیماریهای داخلی دندان پزشکی و بیمارستان هوشمند از جمله محورهای این کنگره است.
وی ادامه داد: هوش مصنوعی قابل اعتماد و مبتنی بر اخلاق، هوش مصنوعی در مدیریت کلان داده ها و فن آوری سلامت، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در سلامت، هوش مصنوعی تصاویر پزشکی و رباتیک و چت بات ها در علوم پزشکی از دیگر محورهای این کنگره است.
وی بیان داشت: تاکنون نزدیک به ۳۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده و پیش بینی می شود این تعداد تا زمان برگزاری کنگره به ۲۰۰ تا ۲۵۰ مقاله برسد.
وی گفت: در این رویداد حداقل ۱۵ پنل داریم که پیش بینی می شود بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ سخنران در این پنل ها داشته باشیم. پیش بینی می شود از ۱۰ تا ۱۵ کشور، سخنران به صورت حضوری و فضای مجازی حضور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه این رویداد علمی با همکاری چند دانشگاه در تهران از جمله دانشگاه صنعتی شریف و چند مجموعه مانند معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می شود، گفت: این کنگره فضای مناسب برای ورود متخصصان دانشگاه های فنی، مهندسی و علوم پزشکی به حوزه هوش مصنوعی را فراهم می کند، همچنین این رویداد تعامل مناسب بین این متخصصان فراهم می کند.
وی افزود: این کنگره بین ۱۲ تا ۱۵ امتیاز بازآموزی برای جامعه پزشکی دارد.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود بین ۲ تا ۳ هزار نفر از کادر درمان در این کنگره حضور پیدا کنند، گفت: برای شرکت های دانش بنیان و استارتاپی، مراکز رشد و مجموعه هایی که تولید محصول یا ایده دارند فرصت بسیار خوبی بر عرصه ایده ها و محصولات می باشد.
وی تاکید کرد: قرار شده به مقالات پذیرفته شده دانشجویان دانشگاه های مرتبط با هوش مصنوعی گرنت پژوهشی تعلق بگیرد.
در ادامه بتول مهرشاد دبیر شورای راهبری هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: کمیته راهبری هوش مصنوعی دانشگاه تشکیل شده و از این طریق موارد هوش مصنوعی در سه حوزه آموزش ، پژوهش و کاربرد را دنبال می کنیم.
وی با اشاره اینکه نیازمندی ها و اولویت های این حوزه را شناسایی می کنیم، افزود: از طرفی با برگزاری رویدادها به دنبال شناسایی ظرفیت ها هستیم و از طرف دیگر در داخل دانشگاه اولویت و نیازمندی ها شناسایی می کنیم.