فرهنگ و ارشاد متولی برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا شد

image_pdfimage_print

 


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در چالوس  با اشاره به اینکه مسئولیت دبیری کمیته فرهنگی در طرح‌های دریا با ارشاد است گفت: پس از ابلاغ وزارت کشور به استانداری، فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی طرح‌های دریا و برنامه‌های فرهنگی شد.
حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی  اظهار داشت:در صورت حمایت های مالی لازم با جدیت و در قالبی تاثیر گذار سواحل حضور خواهیم یافت.
وی با بیان اینکه شهرستان چالوس از داشتن یک مجتمع فرهنگی و هنری محروم است، بیان داشت: احداث مجتمع فرهنگی و هنری چالوس با همکاری مسئولان شهرستانی با جدیت پیگیری می‌شود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: با وجود پیگیری‌های فراوان به دلیل نبود زمین مناسب تا کنون موفق به ساخت مجتمع فرهنگی هنری در شهرستان چالوس نشدیم.
وی تصریح کرد: قرار شد تا با حمایت نماینده مردم نوشهر و چالوس، امام جمعه، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر چالوس زمینی در اختیار ارشاد قرار گیرد و با تأمین بودجه استانی به‌زودی این دغدغه عظیم هنرمندان چالوسی برطرف شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یادآور شد: هنرمندان شهرستان‌های عباس‌آباد و رامسر نیز از داشتن مجتمع فرهنگی هنری محروم هستند که باید تدابیری جدی در این باره اتخاذ شود.
وی با بیان اینکه فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌صورت سخت‌افزاری کار نمی‌کند خاطرنشان کرد: فرهنگ و ارشاد اسلامی یک نهاد بهره‌ور است و در ساخت‌وسازها به‌صورت نرم‌افزاری عمل می‌کند.
ابراهیمی  گفت: در مازندران 26 کمیته فرهنگی داریم که برای هر کدام برنامه‌های مختلفی را طراحی و تعریف کردیم.
وی از آغاز کارهای فرهنگی از 17 خرداد و در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: ترسیم تبلیغات محیطی، برگزاری نمایشگاه کتاب، برگزاری جنگ‌های شادی در مناسبت‌های مختلف، برپایی نمایشگاه عرضه محصولات هنری مانند صنایع‌دستی و هنرهای تجسمی و برگزاری مسابقات مختلف از جمله کارهای فرهنگی ‌است که فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال متولی آن شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ابراز داشت: فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف نیازمند عزم استانی و ملی‌ است تا نوع پوشش هر منطقه خاص آن جامعه باشد و منافاتی با شأنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نداشته باشد.
وی به توجیه‌گری خانواده‌ها در زمینه حجاب و عفاف تاکید کرد و اظهار داشت: تبلیغات چهره به چهره، برپایی کرسی‌های آزاد‌اندیشی، تقویت نظام خانواده و انتشار کتاب‌هایی با رویکرد فلسفه حجاب و عفاف از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که می‌توان در زمینه حفظ شأنیت جامعه به‌کار گرفت.
ابراهیمی با اشاره به سال اقتصاد و فرهگ از تعریف 273 برنامه فرهنگی در سطح استان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها در پنج قالب اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، مذهبی و دینی و در قالب مناسبت‌های ویژه در شورای فرهنگ عمومی استان مصوب شد.
وی تاکید داشت: این برنامه‌های فرهنگی به دستگاه‌های اجرایی در قالب وظایف ذاتی دستگاه‌ها و یا برنامه مشارکتی ارشاد و دستگا‌های اجرایی ابلاغ شد تا در فرصت‌های تعیین شده آنها را به‌صورت کامل ارائه دهند و کاستی‌های موجود را از این طریق جبران کنند.
ابراهیمی اذعان داشت: چنین تعامل و همکاری‌هایی نقش مؤثری در تحقق دغدغه‌های فرهنگی رهبر معظم انقلاب و پیام نوروزی ایشان ایفا می‌کند.
وی در پایان بیان داشت:  شهروندان برای بهتر زیستن و دست‌یابی به آرامش و نشاط شهری نیازمند به رویدادهای فرهنگی و هنری هستند و بدون شک شهر پویا و سالم با فرهنگ اسلامی، انسانی و ایرانی قابل تحقق و دست‌یابی است.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo