تعاونی ها، ظرفیت مطلوبی برای فعالیت در حوزه صادرات در اقلیم کردستان عراق

image_pdfimage_print

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به حضور پرشور تولیدکنندگان و شرکت های تعاونی مازنی در نمایشگاه سلیمانیه، گفت:تعاونی ها ظرفیت مطلوبی برای فعالیت در حوزه صادرات دارند.

به گزارش کیاپرس به نقل از کمیته رسانه و تبلیغات مستقر در محل نمایشگاه سلیمانیه عراق،” علی بابایی کارنامی ” اظهار داشت: مازندران توانمندی های فراوانی در تامین مایحتاج روزمره ساکنان اقلیم کردستان دارد که می تواند نقش مهمی را در توسعه روابط اقتصادی ایفا کند.

وی افزود: با توجه به برقراری مناسبت های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان، توسعه روابط اقتصادی نیز رو به افزایش است.

بابایی کارنامی، با تاکید برلزوم بستر سازی برای صادرات محصولات در تعاونی های تولیدی گفت: فعالیت در حوزه صادرات گامی موثر در راستای اشتغالزایی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به حضور گسترده و پرشور مردم اقلیم در بازدید از نمایشگاه اختصاصی ایران با محوریت استان مازندران در سلیمانیه عراق، اظهار داشت: شرکت های تعاونی می تواند زمینه توسعه اقتصادی را در بازارهای اقلیم فراهم کنند تا ضریب صادراتی استان مازندران را ارتقاء دهند.

وی، با اشاره به ظرفیت بالای شرکت های تعاونی، تولیدی و خدماتی در مازندران، گفت: این استان می تواند صادرات محصولات فنی مهندسی و کشاورزی را با الویت شرکت تعاونی در اقلیم عراق انجام دهد.

گفتنی است: فعالیت های بسیار خوبی برای حضور جمهوری اسلامی در اجرای طرح های زیربنایی و تامین بازار کالاهای اساسی در عراق تاکنون اجرا شده و صادرات ایران از 790 میلیون دلار در سال 84 به 12 میلیارد دلار در سال جاری رسیده است.

 

 

 

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo