با ساخت و سازهای غیر مجاز ساحلی برخورد جدی می شود

image_pdfimage_print
استاندار مازندران در شوراي صيانت از حقوق بيت المال استان، با اشاره به اين كه مازندران در برخورداري از منابع طبيعي و اراضي مستعد، در كشور نادر است، خاطر نشان ساخت: بايد با هرگونه تصرف و بهره گيري غير مجاز از اين اراضي با شدت برخورد شود.

ربيع فلاح جلودار، با بيان اين كه بايد در اجراي احكام صادر شده در خصوص تغيير كاربري اراضي، نهايت جديت و سرعت عمل به خرج داده شود، افزود: موارد و دلايل عدم توفيق در اجراي احكام، بررسي و راهبردهاي اصولي براي مبارزه با تخلفات در اين راستا ارايه و بكارگيري شود.

مقام عالي دولت در مازندران، تاكيد كرد: موارد ارايه خدمات زير بنايي به ساخت و سازهاي غير مجاز احصا و در آينده از ارايه هرگونه خدمات ياد شده به اين گونه ساخت و سازها ممانعت گردد.

وي با تاكيد بر اين كه در سال 93 با همت كميته تصويب، 320 طرح هادي بايد در روستاهاي مازندران اجرا شود، گفت: بنده شخصا از فعاليت اين كميته حمايت و پشتيباني خواهم نمود.

استاندار به قانون مديريت يكپارچه مناطق ساحلي اشاره كرد و خبر داد: از هفته هاي آينده ضمن بازديد سراسري دريايي، از سواحل شرق تا غرب مازندران، با تشكيل جلسه اي، به طور جدي در خصوص نظارت بر ساخت و سازهاي غير مجاز ساحلي و تجاوزهاي احتمالي به حريم سواحل اقدام خواهيم نمود.

 

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo