چند توصیه غذایی برای حفظ سلامتی در هوای سرد

image_pdfimage_print

 

کیاپرس /  در فصل زمستان به دلیل سبک زندگی کم تحرک و مصرف بیشتر غذاهای پرکالری نسبت به فصول دیگر، خطر ابتلا به چندین بیماری افزایش می یابد.

چند توصیه برای حفظ سلامتی در هوای سرد

به گزارش کیاپرس به نقل از ایسنا به نقل از نشریه “هندوستان تایمز”، مصرف بیش از اندازه برخی غذاها مانند سیب زمینی سرخ کرده می تواند سطح کلسترول بد یا LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) را در بدن افزایش دهد.

کلسترول یک ماده مومی شکل است که در سلول های بدن ما وجود دارد و به ساخت هورمون ها، ویتامین D و … کمک می کند. با این حال، کلسترول بیش از حد می تواند منجر به رسوب پلاک در شریان های ما شود و ما را در معرض خطر مشکلات قلبی قرار دهد.

بنابراین کنترل سطح کلسترول در بدن به منظور پیشگیری از بیماری ها امری مهم است.

در ادامه به چند توصیه برای کنترل سطح کلسترول بدن در فصل زمستان و در نتیجه پیشگیری از بروز مشکلات قلبی که با سرد شدن هوا تشدید می شوند، خواهیم پرداخت:

* در خانه ورزش کنید یا در زمان هایی که هوا آفتابی و مناسب است از خانه خارج شده و فعالیت بدنی انجام دهید.

* از مصرف بیش از حد غذاهای سرخ شده/پرشکر پرهیز کنید و در عوض از میوه ها و سبزیجات (حداقل ۴-۵ وعده) در روز استفاده کنید.

* تا حد امکان از مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و خوراکی هایی مانند بستنی، شیرینی، کیک، کلوچه و … خودداری کنید.

* کمتر گوشت قرمز مصرف کنید و به جای آن ماهی و مرغ بخورید.

* سیگار نکشید.

* مکمل های امگا ۳ مانند ماهی های چرب می توانند تری گلیسیرید را کاهش دهند و جایگزین گوشت قرمز شوند.

به گفته متخصصان، کاهش مصرف چربی های اشباع شده می تواند کمک زیادی به کنترل سطح کلسترول خون در طول زمستان کند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo