توسعه گردشگری دریایی با همکاری کشورهای حاشیه خزر

image_pdfimage_print
استاندار مازندران با بیان اینکه گردشگری از سریع‌ترین راه‌های توسعه اقتصادی مازندران است، گفت: می‌توان با کشورهای همسایه خزری گردشگری دریایی را برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش کیاپرس به نقل از  فارس  ربیع فلاح جلودار ظهر امروز در چهارمین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران  در نوشهر،بر نقش موثر رسانه‌ها و خبرنگاران در توسعه استان تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در سال 92 در راستای توسعه مازندران به کمک مسئولان استان آمد حضور و نقش بسیار پررنگ و تاثیرگذار رسانه‌ها و خبرنگاران بود.

جلودار افزود: رسانه‌ها با انتقادات سازنده و پیشنهادات ارزنده خود ما را در تصمیم‌سازی بهتر یاری کردند و انتظار داریم در سال 93 نیز دست به دست هم دهیم تا نسبت به توسعه بیشتر استان گام‌های بهتری برداشته شود.

وی مشارکت مردم در شکوفایی و توسعه همه‌جانبه استان را بسیار مهم دانست و گفت: باید فرمانداران در این زمینه تلاش و برنامه‌ریزی داشته باشند و با توجه به توانمندی و استعدادهای منطقه خود نسبت به مشارکت بیشتر مردم برای توسعه و شکوفایی منطقه خود همت کنند.

فلاح بیان کرد: باید از اعتبارات ملی همانند صندوق توسعه ملی و اعتباراتی که در سرفصل‌های بانک‌ها است، استفاده کنیم تا زمینه‌های بیشتری برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم شود.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه فرمانداران نباید به امور روزمره اکتفا کرد، اظهار داشت: باید طوری برنامه‌ریزی شود تا استعدادهای هر منطقه و نیز سرمایه‌گذارانی که در داخل کشور و یا خارج کشور و استان هستند شناسایی شوند تا مسیر برای سرمایه‌گذاری‌ها هموارتر و تسریع شود.

وی ابراز کرد: زهکشی اراضی و تامین آب شرب و زراعی و مسائل مربوط به خدمات گردشگری در مازندران از کارهای محوری است.

این مسئول ادامه داد: فضای گردشگری در استان و به‌ویژه در غرب استان مهیا است و این یک فرصت بسیار ارزشمند است تا از گردشگری که سریع‌ترین راه در جهت کارهای اقتصادی است بهره لازم را ببریم.

فلاح جلودار درباره نقش و اهمیت فضای گردشگری در سواحل و جنگل‌های مازندران گفت: سواحل مازندران نباید ناسالم باشد و با توجه به اینکه حدود 380 کیلومتر ساحل در استان وجود دارد باید به گونه‌ای عمل کنیم تا با برنامه‌ریزی صحیح از وجب به وجب سواحل و جنگل‌های مازندران برای کارهای گردشگری استفاده‌های مطلوبی برده شود.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم اقتصاد بدون دریا داشته باشیم بنابراین باید برای این موضوع راه حلی پیدا کنیم، تصریح کرد: با استفاده از مسیرهای دریایی، جاده و راه هوایی می‌توان کار ترکیبی انجام داد و استفاده‌های بهینه‌ای از آن صورت گیرد.

استاندار مازندران در پایان یادآور شد: توسعه کشتیرانی و گردشگری دریایی از رامسر تا بندر امیرآباد می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد و حتی می‌توان با کشورهای همسایه خزری هم گردشگری دریایی را برنامه‌ریزی کرد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo