انتخاب رشته تحصیلی بر اساس میل و علاقه سبب بروز ظرفیت های بالقوه است

image_pdfimage_print

کیاپرس ناصر صداقتي پور رئيس دانشكده فني امام محمدباقر(ع) ساري و دبير منطقه 8 دانشگاه فني و حرفه اي با گراميداشت ورود دانشجويان جديد به عرصه علم و دانش اظهار داشت: انتخاب رشته تحصيلي در دانشگاه بر اساس ميل و علاقه شخص، سبب بروز  توانائيها و ظرفيت هاي بالقوه در طول مدت تحصيل خواهد شد.

صداقتي پور به بيان تاريخچه مختصري از تأسيس دانشكده فني امام محمد باقر(ع) ساري پرداخت  و اظهار داشت: اين دانشكده در سال 1364 با دو رشته كارداني كارهاي عمومي ساختمان و رشته صنايع فلز تحت نظر دفتر مدارس عالي آموزش و پرورش شروع به كار نمود و در طول اين سالها،  تعداد دانشجويان و تعداد رشته هاي تحصيلي و نيز امكانات و توانائيهاي دانشكده به نحو چشمگيري توسعه پيدا كرده است. در حال حاضر سيزده رشته كارداني و سه رشته كارشناسي در دانشكده وجود دارد. در سطح كشور نيز دانشگاه فني و حرفه اي با دارا بودن بالغ بر دويست هزار  دانشجو و 54 رشته كارداني و 26 رشته كارشناسي، نقش مهمي در تربيت تكنسين فني و ماهر  ايفاء مي نمايد.

وي با اشاره به سخنان گهربار رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالي) افزود: آموزشكده هاي فني و حرفه اي بايد توسعه پيدا كنند و كشور همانطور كه به علم نياز دارد، به پنجه هاي كارآمد نيز نياز دارد. ارتباط بين صنعت و دانشگاه از طريق تربيت تكنسين در دانشكده هاي فني و حرفه اي محقق خواهد شد و در واقع چرخ عظيم صنعت را تكنسين هاي ماهر به حركت در خواهند آورد.

صداقتي پور در ادامه به بيان گوشه هايي از افتخارات علمي اين دانشكده پرداخت و گفت: مهندس مسعود شفقي از فارغ التحصيلان اين دانشكده عنوان مخترع برتر جوان در سطح جهان را در سالهاي گذشته به خود اختصاص داده است. وي با ثبت شش اختراع جهاني و با ساخت بتن خودمتراكم در سازه هاي زير دريايي و مقاوم در برابر زلزله افتخارات زيادي را براي ايران اسلامي به ثبت رسانده است. سعيد يارشكيبا نفر برگزيده مسابقات ملي مهارت در رشته كامپيوتر و حسين رضانژاد نفر برتر مسابقات ملي مهارت در سراسر كشور و نيز آقاي دكتر زياري و آقاي دكتر جلالي از فارغ التحصيلان برتر اين دانشكده بوده اند.

صداقتي پور در پايان افزود: دانشگاه فني و حرفه اي بعنوان دانشگاه نسل سوم و دانشگاه كارآفرين بوده و نقش مهمي در خصوص شكوفايي حماسه اقتصادي و تأثير آن بر رشد و توسعه ملي ايفا خواهد نمود و ان شاء الله شاهد رشد هر چه بيشتر اين دانشگاه باشيم. وي اذعان داشت: در آينده دولت ها ديگر به افراد شغل نخواهند داد و اين افراد هستند كه بايد كارآفرين باشند و اين مسأله كارآفريني و ايجاد شغل در دانشكده هاي فني و حرفه اي محقق خواهد شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo