گزینه قبلی استانداری: نمی توانیم امنیت جانی هاشمی را تامین کنیم!
هاشمی به مشهد ممنوع الورود می شود؟/ سند سخنان “نجار” در مورد دیوار یک منطقه زلزله زده و عکس احمدی نژاد

وزیر کشور که در انتخاب استانداران، رکورد کم سابقه ای بر جای گذاشت و تا ماهها، نیروهای دولت قبل را در راس شهرهای مهم کشور نگه داشت، اینک بین چند گزینه سرگردان است.
حضور این نیروهای دولت قبل، باعث خرابکاری در برخی اقداماتدولت شده بود و حتی یکبار، در حین سفر رییس جمهور به یکی از مناطق زلزله زده، ناهماهنگی های آزاردهنده و البته کاملاً مشخصی صورت گرفته بود.
خراسان رضوی که به دلایل مختلف، یکی از مهمترین و حساس ترین استان کشور است ، اینک ماههاست استاندار دولت قبل را تحمل می کند و این اتفاق، موجی از نارضایتی را در میان نخبگان و مردم در پی داشته است.
نخبگان معتقدند دولت هر چه سریعتر باید چهره ای نزدیک به تفکر اعتدال را معرفی کند ، مردم نیز به دلیل ناهماهنگی اداری که طرز چشمگیری این روزها افزایش یافته، این مطالبه را از دولت دارند.
این درحالیست که پیشتر بحث استاندار شدن اسماعیل نجار استاندار کرمان در دولت احمدی نژاد به گوش می رسید. این چهره بسیار نزدیک به اسفندیار رحیم مشایی، در دوران ریاستش در کرمان، موانع کم سابقه ای را برای چهره های منتقد ایجاد کرد، مثلاً وی پس از آنکه مطلع شد ایت الله هاشمی قصد سفر به کرمان و رفسنجان را دارد ، ضمن تشکیل جلسه شورای تامین استان، رسماً مخالفت و ممانعت خود با سفر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به این استان را اعلام کرد!
وی گفته بود که که نمی تواند امنیت وی و تیم همراهش را تامین کند!
آیا اگر کسی هم “سرخه ای” و هم “پسرعموی شوهرخواهر” حسین فریدون بود، همه سوابق منفی او باید نادیده گرفته شود و مسوولیت یکی از حساس ترین استانهای کشور به او سپرده شود؟
این در حالی است که آقای نجار ، پسرعموی این استاندار معزول که شوهرخواهر حسین فریدون است، فردی خوشنام است که هنوز در سرخه زندگی می کند و زندگی معمولی دارد.
احتمال این انتصاب عجیب، این پرسش را به وجود آورده که با استاندار شدن این مدیر احمدی نژادی، هاشمی رفسنجانی همانند سال گذشته که به زادگاه خود ممنوع الورود شد، این بار به مشهد ممنوع الورود می شود؟
یک سال و دو ماه قبل، در چنین روزهایی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام قصد داشت درنخستین سالگرد درگذشت امام جمعه رفسنجان که شوهر خواهر و پسرعموی وی بوده، حاضر شود، اما این سفر ظاهرا با مخالفت شورای تأمین لغو می شود.
نکته جالب آن که بعد از روشنگری های رسانه های جریان اعتدال، و اشاره به جملات متملقانه در خصوص “تصویر ضد زلزله احمدی نژاد”، استاندار سابق کرمان که اکنون رنگ متمایل به نفش اختیار کرده، به دنبال رفع و رجوع موضوع بر آمد و رسانه های عملیات روانی جریان افراطی نیز به یاری او آمدند تا با اشاره به شکایت جناب نجار از یک هفته نامه محلی، این گونه القا کنند که چنین جمله ای را بیان نکرده است.
برخی رسانه ها نیز که نقاب اعتدال زده اند، این روزها به ماله کشی سوابق این مدیر احمدی نژادی همت گمارده اند.

این در حالی است که این جملات را نه یک هفته نامه محلی، بلکه خبرگزاری معتبر و ملی “ایسنا”، آن هم بر اساس سخنان “اسماعیل نجار” در جلسه ستاد بحران استانداری کرمان منتشر کرده بود.


سند بی ربطی که برای تنزیه نجار منتشر شد
انتخاب استاندار در اختیار مسوولان دولتی است و این حق آنهاست، اما طبعا نخبگان و جوانان پرشور مشهدی که چهارشنبه پرشور 22 خرداد را در استقبال از روحانی رقم زدند و طلیعه پیروزی او را نوید دادند، انتظار ندارند در دولت تدبیر و امید، فشار تندروها و همشهری گری بر تدبیر غلبه کند. آیا این انتظار زیادی است؟
جا دارد وزیر محترم کشور، ضمن تسریع و فوریت در انتخاب استاندار جدید خراسان رضوی، زمینه ی انتخاب فردی نزدیک به جریان اعتدال و نظر ملت ایران را فراهم کند.