دستگیری رئیس سازمان فرهنگی شهرداری ساری

image_pdfimage_print
کیاپرس :  رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ساری به دستور بازپرس و توسط اطلاعات سپاه مازندران دستگیر شد.
احمد عطاریه رئیس سازمان فرهنگی شهرداری ساری دستگیر شد
به گزارش کیاپرس در ادامه رسیدگی به پرونده تخلفات مالی شهردار ساری، احمد عطاریه رییس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ساری به دستور بازپرس و توسط اطلاعات سپاه مازندران دستگیر شد.

تحقیقات در پرونده اختلاس شهرداری ساری  پس از دستگیری عباس رجبی شهردار ساری، معاون اداری مالی ، مدیران و جمعی از کارکنان متخلف همچنان ادامه دارد.

دستگاه قضایی مازندران اعلام کرده بود که در برخورد با جرائم و مفاسد اقتصادی به ویژه مسئولان در سمت‌های اجرایی دولتی و عمومی، هیچگونه مماشات و ملاحظه‌ای ندارد/ بلاغ

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo