به صورت مکرر با عدم انتشار مقالات محققان ایرانی در نشریات بین المللی مواجه ایم/آماده شدن تعدادی از طرح های هوش مصنوعی در حوزه سلامت

کیاپرس/معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در نشریات بین المللی مقالات محققان ایرانی توسط داوران بررسی می شود و نظرشان مثبت است اما ادیتور اصلی این مقالات را رد می کند.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر رامین کردی در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش که سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: ما به صورت مکرر با این کار مواجه می شویم، به عبارتی یکی از مشکلاتی که در حال حاضر محققان ایرانی پیدا کردند، این موضوع است.

وی تاکید کرد: باید به نشریات داخلی تمرکز پیدا کنیم به عبارتی محققان ما مقالات خودشان را در نشریات داخلی چاپ کنند.

وی افزود: در حال حاضر ۶۷ نشریه به زبان های فارسی و انگلیسی در داخل این دانشگاه چاپ می شود.

وی ادامه داد: شاید مهمترین مشکلی که در این حیطه داریم، کمک های مالی و پرسنلی به این نشریات است که باید داشته باشیم.

وی بیان داشت: وزارت بهداشت و معاونت علمی ریاست جمهوری، ستاد راهبری هوش مصنوعی در سلامت را به ما سپردند، ما هم از ابتدای امسال برنامه ریزی کردیم به عبارتی ۲ فراخوان طرح در این زمینه دادیم.

وی ادامه داد: الان ۴۷ طرح کاربردی در این زمینه مصوب شده که این هفته تقریبا قرارداد همه آنها منعقد می شود.

وی هزینه طرح های این حوزه را ۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با این کار در تلاش ابزارهای لازم برای کمک به پزشکان در تشخیص بیماری از جمله سرطان های سینه، تیرویید و به متخصص تغذیه و همچنین در اورژانس بیمارستان بتواند کمک کند.

وی ادامه داد: تعدادی از طرح های هوش مصنوعی در حوزه سلامت آماده شده است و در حال ارزیابی نهایی آنها هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *