شاهد ده هزارمین پیوند مغز استخوان در کشور هستیم

کیاپرس/رییس بیمارستان شریعتی تهران اظهار داشت: درحال حال شاهد ده هزارمین پیوند مغز استخوان در کشور هستیم.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر احمد رضا جمشیدی روز پنجشنبه در جشن ده هزارمین پیوند سلول های بنیادی که در سالن همایش بیمارستان شریعتی برگزار شد، افزود: امروز به همت استاد اردشیر قوام زاده و شاگردان ایشان در بین مراکز پیوند مغز استخوان دنیا بدرخشد.

وی ادامه داد: این افتخار بزرگی است که به همت انسان های بزرگ نصیب این کشور شده است و مردم ما از این خدمات بهره مند می شوند.

وی بیان داشت: ما امروز قدردان زحمات اردشیر قوام زاده به عنوان مرد بزرگی هستیم که با اراده قوی و همت بزرگ و بلند پیوند مغز استخوان در این کشور بنیاد گذاشته است.

وی افزود: این مرد بزرگ پیوند مغز استخوان را به ایران آورد و بیمارستان شریعتی افتخار داشت اولین مرکز پیوند مغز استخوان در کشور است.

بنیانگذار علم پیوند استخوان در ایران هم در این مراسم  با بیان اینکه پیوند مغز استخوان در ۲۰ مرکز کشور انجام می‌شود، گفت: باید برای سلول درمانی و ژن درمانی برنامه‌ریزی شود.

اردشیر قوام‌زاده با بیان اینکه موضوع عمل پیوند در ایران محصول تلاش یک تیم است، تاکید کرد: فقط به علت سخت کوشی و تلاش بدون توقف این موفقیت رخ داده است.

وی افزود: سیستمی ایجاد کردیم که همه کارکنان در بخش پیوند اهمیت مسئولیت خود را بدانند و با سخت کوشی راه را ادامه دهند.

وی یادآور شد: درمان پیوند قدیمی شده و باید سلول درمانی و ژن درمانی که آسانتر است را پیگیری کنیم.

قوام زاده ادامه‌داد: آمادگی داریم که سلول درمانی را انجام دهیم و سلول درمانی می‌تواند به عنوان یک صنعت فعالیت داشته باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *