بیمارستان امام خمینی(ره) تنکابن در آستانه افتتاح؛ آخرین آماده‌سازی‌ها زیر ذره‌بین معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران

گزارش کیاپرس- دکتر محمد پنبه‌چی، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با حضور میدانی در بیمارستان امام خمینی(ره) تنکابن، روند آماده‌سازی این مرکز درمانی برای افتتاح و آغاز ارائه خدمات به مردم منطقه را مورد ارزیابی قرار داد.

در این بازدید، بخش‌های درمانی و پاراکلینیکی، فضاهای اداری و پشتیبانی، تأسیسات و زیرساخت‌های بیمارستان و همچنین وضعیت تجهیزات مورد نیاز بررسی شد.

بررسی اقدامات باقی‌مانده و میزان آمادگی بخش‌های مختلف از دیگر محورهای این بازدید بود و مسئولان مربوطه گزارشی از آخرین روند تجهیز و آماده‌سازی بیمارستان ارائه کردند.

دکتر پنبه‌چی در این بازدید بر ضرورت تسریع در تکمیل اقدامات باقی‌مانده، رفع موانع احتمالی و هماهنگی میان واحدهای مسئول تأکید کرد تا روند آماده‌سازی بیمارستان با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی همچنین بر فراهم شدن زیرساخت‌ها و الزامات لازم برای آغاز فعالیت بیمارستان و ارائه خدمات درمانی ایمن و باکیفیت به مردم منطقه تأکید کرد.

بیمارستان امام خمینی(ره) تنکابن در حال طی کردن مراحل پایانی آماده‌سازی است و پیگیری وضعیت تجهیزات، فضاهای درمانی و زیرساخت‌های مورد نیاز، از محورهای اصلی اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای فراهم کردن شرایط افتتاح این مرکز درمانی عنوان شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo