
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حبیب اله رنجبر گفت: گردو یکی از خوراکیهای بسیار ساده ای است که برای سلامتی انسان مفید است و خواص غذایی فراوانی دارد و یکی از منابع با ارزش پروتئین، چربی های سالم، فیبر، استرول های گیاهی و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی محسوب می شود و آن را به عنوان غذای مغز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور ادامه داد: از این گیاه و قسمت های مختلف آن در صنایع غذایی و بهداشتی نیز استفاده می شود.
رنجبر با اشاره به اینکه این شهرستان دارای ۱۷۰ هکتار باغ گردو با ۲۵۰ بهره بردار است، افزود: امسال ۴۰۰ تن گردو به ارزش اقتصادی ۳۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان تولید شد.