تولید ۴۰۰ تن گردو در نور / ارزش اقتصادی ۳۰۰ میلیاردی


کیا پرس: مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید ۴۰۰ تن گردو به ارزش اقتصادی ۳۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، حبیب اله رنجبر گفت: گردو یکی از خوراکیهای بسیار ساده ای است که برای سلامتی انسان مفید است و خواص غذایی فراوانی دارد و یکی از منابع با ارزش پروتئین، چربی های سالم، فیبر، استرول های گیاهی و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی محسوب می شود و آن را به عنوان غذای مغز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور ادامه داد: از این گیاه و قسمت های مختلف آن در صنایع غذایی و بهداشتی نیز استفاده می شود.
رنجبر با اشاره به اینکه این شهرستان دارای ۱۷۰ هکتار باغ گردو با ۲۵۰ بهره بردار است، افزود: امسال ۴۰۰ تن گردو به ارزش اقتصادی ۳۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان تولید شد.