تنها مجوز پرورش بلدرچین و کبک در مازندران صادر می‌شود

image_pdfimage_print

علیرضا عطایی‌نژاد اظهار کرد: در حوزه طیور فقط مجوز تولید کبک و بلدرچین در استان داده می‌شود و در حوزه دام مشکل صدور مجوز وجود ندارد.

وی با اشاره به اشباع شدن بازار برای تولید طیور در مازندران، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۹۳ مجوز تولید مرغ گوشتی، مادر و تخم‌گذار در استان ممنوع شد و از سال ۹۴ نیز مجوز بولقمون به دلیل تولید به میزان نیاز بازار صادر نمی‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: تولید کبک و بوقلمون با هدف تامین سلیقه در مصرف‌کنندگان و نیاز مشخصی برای مصرف این محصول در بازار وجود ندارد.

عطایی‌نژاد گفت: کبک و بلدرچین از پروتئین‌های سفید هستند که می‌توانند جایگزین مرغ یا بوقلمون شوند که موجب تنوع پروتئینی در بازار مصرف هستند، بنابراین این پروتئین‌ها جزئی از مصارف لوکس محسوب می‌شوند و گران‌تر از پروتئین‌های سفید در بازار هستند.

وی به بررسی‌ بازار و تولید این محصولات اشاره و خاطرنشان کرد: وزارتخانه جهاد کشاورزی سالانه به بررسی میران تولیدات و میزان مصرف در کشور می‌پردازد و بر اساس آن دستور، مجوز‌ها را صادر می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران به تولید بوقلمون اشاره و تصریح کرد: تولید بوقلمون نیز به منظور تنوع سلیقه مصرف‌کنندگان آغاز شد و جای خود را در سبد مصرف جامعه باز کرده است.

عطایی‌نژاد تولید کبک در استان را ۱۲۲ هزار قطعه اعلام اظهار کرد: در سه شهر بابل، آمل و نور واحد‌های تولید کبک مشغول به فعالیت هستند و سه واحد در شهر های قائم شهر، بابلسر و نور به میزان ۱۲۳ هزار قطعه تولید بلدرچین را در استان انجام می‌دهند و ۷ واحد هم به عنوان مشاغل خانوادگی فعال بوده که ۲۵ هزار قطعه تولید می‌کنند.

وی در زمینه تولید بوقلمون در مازندران نیز گفت: دو واحد پرورش بوقلمون در استان مشغول فعالیت هستند که در شهرهای ساری و آمل به میزان ۹ هزار و ۵۰۰ قطعه تولید می‌کنند.

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo