مسئولان به ازای انتظاری که از مدرسه و نهاد آموزش و پرورش دارند به این نهاد توجه نکردند.

image_pdfimage_print
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: دستگاه‌های اجرایی کمک‌کار آموزش و پرورش در امور مختلف باشند و به این نهاد توجه ویژه اعمال کنند.

خبرگزاری فارس: نهادهای مختلف کمک‌کار آموزش و پرورش باشند
 سید علی قاسمی بعد از ظهر امروز در جمع دانش‌آموزان مدرسه شهید هاشمی‌نژاد روستای کمیشان نکا اظهار کرد: آموزش و پرورش در زمینه‌ فرهنگ‌سازی امور‌ مختلف در جامعه پیش‌قدم است اما دانش‌آموزان و آموزش و پرورش در امور مختلف خود مستقل است و به تنهایی به کارهای خود رسیدگی می‌کند و به نوعی، مسئولان به ازای انتظاری که از مدرسه و نهاد آموزش و پرورش دارند به این نهاد توجه نکردند.

وی با بیان اینکه نهاد آموزش و پرورش با دارا بودن ۵۰۰ هزار دانش‌آموز، ۴۰ هزار معلم و ۴ هزار فضای تعلیم‌ و تربیت در استان به همه مسئولان خدمت می‌کند، افزود: انتظار داریم در مراحل مختلف، که نیازمند کمک مسئولان هستیم به این نهاد توجه شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بیان داشت: نهادهای شهرستانی مدارس و آموزش و پرورش را حمایت می‌کنند و اعتبارات ما از منابع شهرستانی تامین می‌شود که امیدواریم در این رابطه فعال‌تر از گذشته به این نهاد کمک شود چرا که آموزش و پرورش به تنهایی قادر به حل و فصل همه امورات خود نیست و باید دستگاه‌های مختلف، کمک‌کار ما باشند.

قاسمی ادامه داد: نظام تعلیم و تربیت پایه یک جامعه است و همه مدارس ما در شهر و روستا باید کانون فرهنگی برای مردم، نهادهای مختلف و این نظام باشند و بدانیم در رابطه با فرهنگ‌سازی و کانون فرهنگی بودن، هیچ دستگاهی نمی‌تواند همچون آموزش و پرورش و مدرسه به‌دلیل دارا بودن نیروهای همکار و دانش‌آموزان، پای کار باشد.

وی افزود: دانش‌آموزان در مدارس به مشابه ریشه‌های یک درخت هستند که برای رسیدن به سرشاخه‌ها، برگ‌دهی و میوه‌دهی نیازمند ریشه قوی و نیرومند هستیم که باید در ریشه‌ها هزینه و کار کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش آمادگی فرهنگ‌سازی برای رشد همه‌جانبه جامعه را دارد، اظهار داشت: مازندران با دارا بودن ۲۱ هزار کلاس درس و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز، آمادگی فرهنگ‌سازی مسائل مختلف را در جامعه دارد.

این مسئول افزود: در فرهنگ‌سازی مالیاتی با مدیرکل مالیاتی استان رایزنی‌های مختلف انجام شده تا از طریق مدارس فرهنگ مالیات را در جامعه نهادینه کنیم و می‌توانیم از این بستر در زمینه امنیت اجتماعی، فرهنگ منابع ‌طبیعی و … نیز استفاده کنیم.

قاسمی ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن در هفته نیکوکاری و منابع‌ طبیعی، باید این دو مسئله مهم در جامعه مورد توجه جدی قرار گرفته و با فرهنگ‌سازی در مدارس، این فرهنگ را به خانواده و جامعه منتقل کنیم.

این مسئول افزود: برای زندگی سالم، نیازمند طبیعت سالم و با نشاط هستیم که باید چگونگی استفاده درست از طبیعت و جلوگیری از قطع درختان، از بین بردن جنگل و منابع طبیعی در مدارس، فرهنگ‌سازی شود.

وی گفت: هوشمندسازی کلاس‌ها در شرایط کنونی از ضرورت‌های لازم در مدارس مختلف در شهر و روستا است که به همین مناسبت، هوشمندسازی دو کلاس درس در مدرسه شهید هاشمی‌نژاد روستای کمیشان نکا را برای سال ۹۴ بر عهده گرفته و با اختصاص اعتبارات لازم این دو کلاس را هوشمندسازی می‌کنیم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان نکا نیز اظهار کرد: فرهنگ‌سازی در کلاس درس، فرهنگ جامعه را متحول می‌کند و آموزش و پرورش با فرهنگ‌سازی مناسب می‌تواند در امورات مختلف جامعه تاثیرگذار باشد که باید در این آموزش و فرهنگ‌سازی، آموزش و پرورش به‌عنوان زیربنای کار دیده می‌شود.

اصغر کارگر افزود: شناخت، صیانت و استفاده بهینه از منابع طبیعی از مسائل مهمی است که باید در جامعه نهادینه شود و بدانیم تنفس زمین در گرو تنفس درخت است.

وی با اشاره به اینکه منابع طبیعی ثروت ملی است که همه ما باید در نگهداری و حفظ آن تلاش کنیم، گفت: دانش‌آموزان ما از همان دوران ابتدایی در مدارس با این فرهنگ آشنا شده و انس و الفت پیدا کنند تا این فرهنگ در جامعه نهادینه شود.فارس

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo