رسوایی فساد اخلاقی رئیس هیأت امر به معروف و نهی از منکر سعودی

image_pdfimage_print
 رسوایی فساد اخلاقی رئیس هیأت امر به معروف و نهی از منکر یکی از استان‌های سعودی
 رئیس هیأت امر به معروف و نهی از منکر یکی از استان‌های سعودی پس از افشای فساد اخلاقی اش بازداشت شد و پرونده اش برای تحقیقات به دادستانی این کشور رجوع داده شد.

«مقمات امنیتی عربستان رئیس هیأت امر به معروف و نهی از منکر استان “جازان” را به دلیل برقراری رابطه غیر اخلاقی بازداشت کردند.

پایگاه خبری “اخبارنا” عربستان اعلام کرد : رئیس این هیأت، یک دختر را مجبور به برقراری رابطه غیر اخلاقی با خود کرده است و به او وعده داده با نفوذی که دارد هیچ ضرری از این مسئله نخواهد دید. این موضوع تا 3 ماه ادامه پیدا می کند.

در ادامه این گزارش آمده است: دختر مذکور روزی اعلام می‌کند که خواستگار دارد و می‌خواهد ازدواج کند و باید این قضیه تمام شود اما رئیس هیأت امر به معروف و نهی از منکر از خاتمه دادن به آن امتناع می کند و اطمینان دارد دختر برای حفظ آبروی خودش به کسی چیزی نمی‌گوید.

اما دختر ، موضوع را به پلیس منطقه و دیگر مقامات هیأت امر به معروف و نهی از منکر “جازان” اطلاع می دهد و رئیس دستگیر می شود . این پرونده برای تحقیقات به دادستانی ارائه داده شده است.شیعه نیوز

 

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo