مازندران نگین گردشگری ایران است

image_pdfimage_print

کیاپرس – معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران از مازندران به عنوان نگین و بهشت گردشگری ایران یاد کرد و گفت: این استان در تمام طول سال با انبوه گردشگران مواجه است.

علیرضا یونسی صبح دوشنبه در رزمایش طرح زمستان پلیس راه با بیان اینکه پلیس از ماموریت های مختلفی از جمله برخورد با متخلفان و مرتکبین جرایم برخوردار است گفت: یکی از ماموریت های پلیس در حوزه نگهبانی و مراقبت از تردد در حوزه راهها است.

یونسی تصریح کرد: استان مازندران نگین و بهشت گردشگری ایران به شمار می رود و مردم از جای جای ایران اسلامی به استان سفر می کنند تا از زیبایی دل انگیر وط بیعت بی بدیل خدادای استفاده کنند.

وی افزود: برای فراهم کردن شادی و نشاط مردم، پلیس و راهور نقش بسیار ارزشمندی را ایفا می کند و در تمام طول سال شاهد حضور گردشگران زیادی هستیم که هم به معیشت و اقتصاد استان کمک می شود و هم شاهد خدمات رسانی مطلوب هستند.مهر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo