با دستور رییس جمهور،سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور احیا شد

image_pdfimage_print

کیاپرس به نقل از ایرنا: در جلسه عصر امروز شورای عالی اداری کشور که به ریاست «اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جهموری برگزار شد، با کلیات احیا و تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موافقت شد.

«محمد باقر نوبخت»، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری در گفت و گویی در این باره اظهار داشت: شورای عالی اداری در جلسه بعدازظهر دوشنبه خود و در اجرای دستور رئیس جمهور محترم موضوع «احیاء و تشکیل سازمان مدیریت و بربا دستور رییس جمهور،سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور احیا شدنامه ریزی کشور با سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استانی» از طریق ادغام دو معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور را تصویب کرد.

در این جلسه همچنین مقرر شده است میزان اختیارات، صلاحیت ها و چگونگی ارتباط و تعامل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها و استانداری ها در جلسه مشترکی که بین رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزیر کشور برگزار می شود، تعیین شود.

قرار است «محمدباقر نوبخت» معاون رییس جمهوری امشب در برنامه گفت وگوی ویژه خبری ساعت 22 و 30 دقیقه شبکه دو سیما در این باره به ملت توضیحاتی را ارائه کند.

احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور یکی از وعده های دولت تدبیر و امید بود که این وعده دولت یازدهم پس از یکسال محقق شد.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo