آغاز بکار دبیرخانه دائمی هفته ملی کودک در مازندران

مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش از آغاز بکار دبیرخانه دائمی هفته ملی کودک در مازندران خبر داد.
قاسم عزیززاده گرجی دبا تشریح برنامه های این اداره کل در هفته ملی کودک افزود: پس از تشکیل دبیرخانه ستاد هفته ملی کودک در مرداد ماه، مکاتبات و پیگیری های ادارای با استانداری مازندران صورت پذیرفت تا جلسه این ستاد با حضور دستگاه های مرتبط با این حوزه در استانداری مازندران برگزار شود.
مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران ادامه داد: در نهایت جلسه ستاد هفته ملی کودک با حضور ۱۴ دستگاه عضو با ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و پیگیری مجدانه مدیر کل دفتر امور اجتماعی برگزار شد تا ضمن تشریح اهداف مورد نظر و استماع نظرات و دیدگاه های سایر اعضا در جهت برگزاری موثر و هرچه دقیق تر برنامه های هفته ملی کودک اقدام صورت گیرد.
گرجی با تقدیر از دستگاه های عضو ستاد بویژه صدا و سیمای مرکز استان در پوشش موثر برنامه های هفته ملی کودک یادآور شد؛ امسال جشن هفته ملی کودک با شعار؛ “بادبادک امید، شادی، دانش، آرامش” با بیش از ۲۵۰ برنامه از سوی دستگاه های عضو این ستاد برای کودکان به اجرا درآمد که نمونه آن نمایشگاه هفته ملی کودک در اداره کل کانون پرورش فکری مازندران است که با حضور استاندار و مدیران اجرایی استان افتتاح شد.
دبیر ستاد هفته ملی کودک مازندران اظهار داشت: ۲۱ غرفه این نمایشگاه همچون؛ کاردستی خلاق، قصه گویی، غرفه کودکان غزه، نقاشی، بازی و سرگرمی، نجوم، نمایش فیلم، صنایع دستی مازندران، محیط زیست با نمایش حیوانات تاکسیدرمی بومی استان، غرفه بهزیستی، بهداشت با غرفه های دهان و دندان، تغذیه سالم و سلامت و نیز غرفه هایی دیگر همچون پخت نان و غذا های بومی استان و فروش محصولات کانون و … تلاش داشت تا از ۱۵ تا ۲۳ مهر ماه برنامه های موثری و مفیدی را برای کودکان و خانواده ها داشته باشند.
این مسئول با بیان اینکه روزانه حدود هزار نفر از این نمایشگاه بازدید داشتند از برنامه های جنبی این نمایشگاه صحبت کرد و گفت: برگزاری نشست های تخصصی کودک با عنوان؛ سلامت، تبیین حقوق کودک، نقش خانواده در تربیت کودک و … با حضور کارشناسان متخصص برگزارشده است.
مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران در ادامه صحبت های خود به تاکیدات وزیر آموزش و پرورش مبنی بر تشکیل دبیر خانه دائمی هفته ملی کودک با مسئولیت کانون پرورش فکری و تهیه اساسنامه برای ساماندهی این دبیرخانه اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به فرمایشات مقام عالی وزارت آموزش و پرورش؛ ایجاد این دبیرخانه ضروری است و کانون با توجه به فلسفه وجودی و نوع ماموریت هایش در حوزه کودک ونوجوان به عنوان مبنای این اقدام در نظر گرفته می شود تا با اجرای یک اساسنامه به این حوزه سر و سامان دهد.
تاکید دیگری که گرجی از قول وزیر آموزش و پرورش به آن اشاره داشت؛مربوط به حقوق کودکان در تمامی ابعاد بود که دبیر خانه را موظف می کند تا با پیگیری برنامه های مربوط به کودکان مسایل مربوط به آنان مورد بررسی و برنامه ریزی قرار دهد.
عضو شورای معاونین آموزش و پرورش افزود: در مراسم افتتاحیه هفته ملی کودک استاندار مازندران در نشست صمیمی با کودکان عضو این کانون بر حمایت از تشکیل دبیرخانه دائمی هفته ملی کودک تاکید کرد .
گرجی ادامه داد: آموزش و پرورش فرصت و زیر بنای مهمی برای تحقق انتظارات وزیر محترم آموزش و پرورش و استاندار مازندران است و این دبیرخانه از هم اکنون کار خود را آغاز نموده و اولین جلسه این دبیرخانه با حضور استاندار و اعضای ستاد بزودی برگزار خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران نیز با تبریک هفته ملی کودک و اهمیت کار برای کودکان اظهار داشت: با توجه با تاکید مقام عالی وزارت؛ اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل کانون پرورش فکری، دانشگاه فرهنگیان، مدارس استثنایی و اداره کل تجهیزات و نوسازی مدارس مسئولند تا در جت تحقق هر چه بیشتر حقوق کودکان تلاش نمایند.
سید علی قاسمی تصریح کرد: اگر در جامع هر کس حقوق خود را بشناسد جامعه ای اخلاقی خواهیم داشت که باعث رشد انسان ها می شود که در این مورد نیز می بایست در خصوص احترام همه آحاد جامعه به حقوق کودکان کار فرهنگی شود.
قاسمی همچنین تاکید کرد: همه واحد ها، معاونت ها می بایست با دبیرخانه دائمی هفته ملی کودک همکاری لازم را داشته باشند و ضروری است تا هماهنگی بین بخشی در این خصوص توسعه یابد تا منویات مقام عالی وزارت تحقق یابد.
