از هر ۱۷ زن جوان ۱ زن در معرض ابتلا به سرطان قرار دارد

کیاپرس/بر اساس گزارش جدید انجمن سرطان آمریکا از هر ۱۷ زن حداقل یک نفر در فاصله زمانی بین تولد تا ۵۰ سالگی خود با تشخیص سرطان تهاجمی مواجه می‌شود.

به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اساس داده‌های جدید انجمن سرطان آمریکا، زنان زیر ۶۵ سال بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان هستند.

این خطر به ویژه برای زنان ۴۹ سال و جوان‌تر بسیار شدید است، به طوری که از هر ۱۷ زن حداقل ۱ نفر در فاصله زمانی بین تولد تا ۵۰ سالگی خود با تشخیص سرطان تهاجمی مواجه می‌شود. این خطر برای مردان یک در ۲۹ است.

داده‌های جدید نشان می‌دهد که حدود ۴۰ درصد از افراد در طول زندگی خود به سرطان تهاجمی مبتلا می‌شوند.

با این حال، به طور کلی، مرگ و میر ناشی از سرطان همچنان رو به کاهش است.

گزارش جدید کاهش ۳۴ درصدی مرگ و میر مرتبط با سرطان را بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۲ را نشان می‌دهد. مواردی که به کاهش مرگ و میر می‌افزاید سیگار کشیدن کمتر، درمان‌های موثرتر و تشخیص زودهنگام است.

نویسنده اصلی این گزارش، ربکا سیگل، MPH، مدیر ارشد علمی در انجمن سرطان آمریکا، در یک بیانیه خبری گفت: با این حال، اهمیت این پیشرفت در درمان سرطان با افزایش بروز در زنان جوان و میانسال، که اغلب مراقب خانواده هستند و تغییر بار سرطان از مردان به زنان، کاهش یافته است.

در حال حاضر زنان زیر ۶۵ سال بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان ریه هستند و محققان معتقدند که سرعت پیشرفت در درمان سرطان لوزالمعده کم شده است.

سرطان لوزالمعده سومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در امریکاست. اکثر افراد مبتلا به سرطان لوزالمعده فقط ۸ درصد شانس زندگی دارند. چندین نوع سرطان دیگر از جمله سرطان دهان و در میان زنان، سرطان‌های رحم و کبد کشنده‌تر از سایر سرطان‌ها گزارش شده‌اند.

استفاده از داده‌های سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱، محققان تخمین زدند که شانس تشخیص سرطان مهاجم بر اساس سن و جنسیت افراد عبارتند از:

تولد تا سن ۴۹ سالگی: ۳٫۴ درصد برای پسران و ۵٫۹ درصد برای زنان

۵۰ تا ۶۴ سال: ۱۱٫۳ درصد برای مردان و ۱۰٫۸ درصد برای زنان

۶۵ تا ۸۴ سال: ۳۱٫۳ درصد برای مردان و ۲۴٫۲ درصد برای زنان

۸۵ سال یا بیشتر: ۱۸٫۷ درصد برای مردان و ۱۴٫۱ درصد برای زنان

همچنین میزان تشخیص‌های جدید سرطان روده بزرگ در مردان و زنان کمتر از ۶۵ سال و سرطان دهانه رحم در زنان ۳۰ تا ۴۴ سال افزایش یافته است.

بروز سرطان در کودکان (۱۴ سال و کمتر) در سال‌های اخیر، کاهش و در میان نوجوانان (۱۵ تا ۱۹ سال) همچنان رو افزایش است. میزان مرگ و میر از سال ۱۹۷۰ تا کنون ۷۰ درصد در کودکان و ۶۳ درصد در نوجوانان کاهش یافته است که اغلب به دلیل بهبود روند درمان سرطان خون بوده است.

نرخ بروز سرطان‌های رایج، از جمله سرطان سینه در زنان، پروستات با ۳ درصد افزایش از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱، پانکراس، رحم، ملانوم در زنان، کبد در زنان و سرطان‌های دهان مرتبط با ویروس پاپیلومای انسانی HPV رو به افزایش است.

منبع خبر: WebMD

  • اخبار مرتبط

    • تیر 14, 1404
    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟  کیاپرس: یک متخصص قلب و عروق و فوق‌تخصص آنژیوپلاستی با بیان نکاتی کلیدی برای حفظ سلامت بیماران قلبی در شرایط بحرانی، بر اهمیت توجه به جسم و روان این بیماران تأکید کرد. به گزارش کیاپرس به نقل از وزارت بهداشت، دکتر رضا روان‌پارسا، متخصص قلب و عروق و فوق‌تخصص آنژیوپلاستی گفت: مراقبت از سلامت جسم و روان، به‌ویژه برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی، اهمیت زیادی دارد. استرس شدید می‌تواند سلامت این بیماران را به‌طور…

    • خرداد 21, 1404
    نخستین پلتفرم هوشمند تمرینات ورزشی و توانبخشی با تکیه بر هوش مصنوعی در ایران راه‌اندازی شد

    کیاپرس »شرکت دانش‌بنیان «هوش‌تن» با هدف تسهیل ارائه خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی در منزل، از نخستین پلتفرم هوشمند تمرینات ورزشی و توانبخشی در کشور رونمایی کرد. این سامانه نوین که مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی شده، در سالن ۳۱A نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی ایران هلث ۲۰۲۵ به نمایش درآمده است. به گزارش کیاپرس، محسن یادگاری، مدیرعامل شرکت «هوش‌تن»، در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری نمایشگاه ایران هلث ، از این پلتفرم به‌عنوان گامی مهم در تحول خدمات پزشکی در حوزه ورزش و توانبخشی یاد کرد…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    اخبار گذشته

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

    چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
    enemad-logo