هر روغنی را برای مصرف انتخاب نکنیم
کیاپرس/رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، روغن های کلزا و کانولا را جزء سالمترین روغن ها دانست و از مردم میخواهیم که هر روغنی را برای مصرف در وعدههای غذایی خود انتخاب نکنند.
به گزارش کیاپرس از وبدا، دکتر زهرا اباصلتی افزود: با توجه به اینکه روغنهای کلزا و کانولا به میزان کافی موجود نیست یا اینکه قیمت بالایی دارد که در قدرت خرید مردم نیست، خواسته ما از مسئولان تخصیص سبدهای حمایتی برای اقشار کم درآمد است.
دکتر اباصلتی بیان کرد: برای سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود، از این روغن میتوان ٢ تا ٣ نوبت استفاده کرد، به شرط آنکه باقی ماندهای از نوبت قبل در آن نمانده باشد.
وی خاطرنشان کرد: روغنهای دارای اسید چرب ترانس که مضر بوده نباید مصرف شود، گرچه میزان اسید چربی ترانس آن به ٢ درصد رسیده، اما توصیه بر عدم مصرف این نوع است.