آیا هوش مصنوعی؛ بار سلامت را به دوش می کشد؟

image_pdfimage_print

کیاپرس/هوش مصنوعی به عنوان فناوری نوین به کمک کادر درمانی آمد تا خدمات بهتری به مردم ارایه شود به عبارتی بار سلامتی را به دوش بکشد.

به گزارش خبرنگار کیاپرس؛دکتر عبدالرضا پازوکی دبیرعلمی کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت گفت: انقلاب صنعتی در قرن هفدهم تحولی در همه ابعاد زندگی ایجاد کرد، به عبارتی زندگی بشر را متحول کرد، مطمئنا هوش مصنوعی هم انقلابی دیگری در زندگی بشر ایجاد می کند و آن را دچار تحول شگرفی خواهد کرد.

وی ادامه داد: آثار بهره گیری از این فناوری پیشرفته روز به روز بیشتر نمایان خواهد شد.

وی، مهمترین اولویت هوش مصنوعی را حوزه سلامت اعلام کرد و افزود: یکی از مهمترین کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه دارو است. استفاده از این موضوع سرعت تولید داروها را به شدت ارتقا بخشید به عبارتی زمان تولید محصولات دارویی با استفاده از هوش مصنوعی کاهش یافته است.

وی ادامه داد: درحال حاضر بیش از ۱۰ درصد از استادان و دانشجویان ما از هوش مصنوعی در امور آموزشی و پژوهشی استفاده می کنند.

وی به نقش هوش مصنوعی در آموزش و پژوهش اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی باید به تدریج به این حوزه ها افزوده شود تا شاهد تحولی در حوزه های آموزشی و پژوهشی باشیم.

وی ادامه داد: ما با کمک هوش مصنوعی، می توانیم طرح ها یا روشهای نوین آموزشی به اجرا درآوریم.

هوش مصنوعی؛ خطاهای پزشکی را کاهش می دهد

دکتر نادر توکلی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: هنوز هیچ مستندی مبنی بر اینکه هوش مصنوعی، جایگزین کامل پزشک باشد وجود ندارد اما می تواند خطاهای حین کار را کاهش دهد.

وی افزود؛ هوش مصنوعی کمک می کند تا با کاهش خطاها در حوزه های مختلف، بهترین تصمیم گیری و تصمیم سازی بالینی انجام گیرد.

وی اظهار داشت: اینکه ما تمام سیستم را در اختیار هوش مصنوعی بگذاریم، کاملا خطا است.

وی به کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: به نوعی در زمان کرونا در تفسیر تصاویر پزشکی این اتفاق افتاد، به عبارتی تفسیر تصاویر سی تی اسکن و تصاویر برداری در سایر قسمت ها توسط هوش مصنوعی آغاز شد.

وی،تشخیص ها و الگوریتم های پزشکی،خدماتی درحوزه اورژانس، الکترونیک شدن خدمات در بیمارستان ها، آموزش به بیمار، تفاسیر تصویربرداری مانند مغز از جمله موضوعاتی است که می توان از کاربرد هوش مصنوعی بهره گرفت تا خدمات بهتری ارایه داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان داشت: نمود هوش مصنوعی در ارایه خدمات باید در زندگی روزمره خود را نشان دهد.

وی بیان داشت: اگر ما در این زمینه حرکت نکنیم، عقب می مانیم و این عقب ماندگی منجر به یکسری خسارت هایی می شود که شاید جبران پذیر نباشد، پس ناگزیریم حرکت خودمان را با شتاب بیشتری ادامه دهیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo