محمدرضا فهیمی بعد از ۱۷ سال زیر پوشش تحصیلی قرار گرفت

image_pdfimage_print
فعالیت ۶۴ مدرسه کمتر از چهار دانش آموز در مازندران
پایگاه خبری کیا پرس : محمدرضا فهیمی بعد از ۱۷ سال زیر پوشش تحصیلی قرار گرفت؛ هوادار پرسپولیسی در بیمارستان
بعد از ۱۷ سال انتظار در بیمارستان، دانش‌آموز ۸ ساله قائم‌شهری که بر اثر تصادف قطع نخاع شد با قول مساعد مدیرکل آموزش و پرورش مازندران زیر پوشش تحصیلی قرار گرفت.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ تازه خواندن و نوشتن را با صدا کشی و بخش کردن واژه‌ها آموخت، بابا آب داد، بابا نان داد، آن مرد در باران آمد و … تمام دانسته‌های دانشآموز محمدرضا فهیمی ۸ ساله بود که فقط یک سال تحصیلی را در پشت میز و نیمکت کلاس درس در کنار دوستان و آموزگار آموخت.

تمام تجربه یک سال تحصیلی خود را برای اولین و آخرین بار در لابلای کتاب اول دبستان جا گذاشت و برای همیشه در کوله پشتی‌اش بسته شد تا اینکه به خاطر هوادار بودن تیم فوتبال پرسپولیس برای مسابقه تیم ورزشی مورد علاقه‌اش از زادگاهش قائم‌شهر عازم مرکز مازندران شد تا شاهد رقابت‌های قرمزها با شموشکی‌های نوشهر باشد. تمام خاطرات محمدرضا در یک لحظه مرور شد. همان لحظات شیرینی که ساعاتی قبل در حال تشویق تیم قرمزها در استادیوم شهید متقی بود.

حادثه جانکاهی که برای همیشه دانش‌آموز ۸ ساله قائم‌شهری را به تخت بیمارستان امام خمینی بخش آی سی یو چسباند. تصادف با خودرویی که محمدرضا فهیمی را قطع نخاع کرد و آرزوی درس، مدرسه، بازی با همسالان و تماشای فوتبال سرخابی‌ها و … را برای همیشه فقط در دل پروراند و کامش از حلاوت یک مسابقه جانانه تلخ شد.

محمدرضا پس از ۱۷ سال انس گرفتن با تخت بیمارستان و پرستاران بخش آی سی یو، نه از دنیای پر رمز و راز امروزی با خبر است نه از آشفته بازار سیاست و فرهنگ، نه از درس و تحصیل، نه از تغییرات جوی و فراز و فرودهای سازه‌های شهری، تا چشم می‌گرداند پوستر تیم قرمزهاست که بر دیوار اتاق بیمارستانی میخکوب شده است.

سایه پر مهر پدر و مادری که لحظه‌ای از محمدرضا دست برنداشتند و روز و شب را در خانه اول و آخر دنیایی فرزند خود سر می‌کنند همان اتاق آی سی یو بیمارستان امام خمینی ساری که با ورود این دانش‌آموز ورزشکاران، مسؤولان استانی و کشوری را در خود جای داد.

وقتی با ارسال اخبار متعدد از سوی خبرگزاری ها داستان پر طمطراق محمدرضا فهیمی رسانه‌ای شد ورزشکاران زیادی از این دانش‌آموز دیروز و جوانمرد امروز عیادت کردند حتی پیگیری‌های لازم هم انجام شد تا خیران ورود کنند و پزشک حاذقی که بتواند این هوادار پرسپولیسی را درمان کند.

۱۷ سال گذشت همه مسؤولان آمدند و رفتند تا اینکه امسال هم در دومین ماه از سال تحصیلی ۹۵-۹۶ سید علی قاسمی به همراه معاون تربیت بدنی و سلامت و مسؤول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش مازندران به عیادت دانش‌آموز ۸ ساله دیروز و جوان ۲۵ ساله امروز رفتند.

آموزش و پرورش بعد از گذشت ۱۷ سال، محمدرضا فهیمی را همان کودک ۸ ساله دوره ابتدایی می‌داند و عیادت از این قهرمان داستان را وظیفه خود دانست. آغوش پر مهر پدر تعلیم و تربیت در مازندران که برای تمامی دانش‌آموزان باز است پوشش تحصیلی را برای همه جامانده‌های از تحصیل ضروری می‌داند.

محمدرضا فهیمی که در کنار ورزش دوست بودن آرزویش ادامه تحصیل و فراگیری زبان انگلیسی بوده است با وعده مدیرکل آموزش و پرورش ناکام از آرزویش نشد و قاسمی در این دیدار قول داد که از طریق نهضت سوادآموزی محمدرضا روی تخت بیمارستان ادامه تحصیل دهد و دبیر زبان انگلیسی هم به‌صورت خصوصی او را آموزش دهد.

حال محمدرضا فهیمی همان دانش‌آموز ۸ ساله قائم‌شهری خوابیده بر تخت بیمارستان چشم به قاب چوبی اتاقش که محل رفت و آمد پدر و مادر است دوخته تا معلمی از نهضت سوادآموزی و دبیر زبان انگلیسی وارد شود تا دنیای علم این پسر جوان ۲۵ ساله را با آموزش مجدد دگرگون کند.

اما این بار سرانگشتان محمدرضا توان نگه داشتن مداد را ندارد نه می‌تواند بنویسید و نه اشتباهش را با پاک کن دو رنگه پاک کند. جوانی و هزار شور و عشق، این جوان برومند حافظه‌اش را تقویت کرد تا خوب ببیند و برای همیشه در دل و جانش بسپارد مبادا از غافله تعلیم و تربیت عقب بماند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo