در دیدار سفیر قزاقستان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تأکید شد:: توسعه همکاری‌های علمی و پزشکی ایران و قزاقستان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

«اونتالاپ اونالبایف»، سفیر قزاقستان، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با دکتر محمدصادق رضایی، سرپرست این دانشگاه، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش کیاپرس دکتر محمدصادق رضایی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در این دیدار که با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مازندران برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران یک دانشگاه بزرگ و با ظرفیت‌های فراوان است، افزود: «مازندران دارای بزرگترین شبکه بهداشتی ایران است و ۲۶ بیمارستان دولتی در این استان فعال هستند که از این تعداد، ۹ بیمارستان آموزشی است. ما در ۱۲۰ رشته تخصصی از جمله جراحی، داروسازی و دندانپزشکی دانشجو آموزش می‌دهیم.»

وی ادامه داد: «هم‌اکنون بیش از ۶۰۰ هیئت علمی و ۸۰۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مازندران مشغول به تحصیل هستند و دانشجویانی از چندین کشور مختلف نیز در این دانشگاه پذیرش می‌شوند.»

دکتر رضایی همچنین اظهار کرد: «ما چندین بیمارستان با شرایط پذیرش بیماران بین‌المللی داریم که از جمله آن‌ها می‌توان به بیمارستان‌های تخصصی در حوزه‌های پوستی، سرطان، جراحی قلب و مغز اشاره کرد.»

وی با اشاره به شرایط جغرافیایی ویژه مازندران برای توسعه گردشگری سلامت، تصریح کرد: «با توجه به امکانات بروز و هزینه‌های مناسب، فضایی بسیار مناسب برای درمان بیماران فراهم کرده‌ایم که علاوه بر درمان، می‌تواند فرصتی مناسب برای گذران دوران نقاهت باشد. این ظرفیت‌ها می‌تواند در اختیار کشورهای اوراسیا، از جمله قزاقستان، قرار گیرد.»

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران اضافه کرد: «این دانشگاه آمادگی دارد تا در قالب تفاهم‌نامه‌هایی با قزاقستان همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف، از جمله پذیرش دانشجویان و برگزاری دوره‌های آموزشی، آغاز کند.»

سفیر قزاقستان در این نشست ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با اشاره به محبوبیت استان مازندران برای خود و تمدن قدیمی ساری، گفت: «استان مازندران پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه درمانی داشته است. امکانات و پتانسیل‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران به‌خوبی برای ما تشریح شد و با توجه به اینکه استاندار مازندران نیز پزشک است، قطعا شاهد پیشرفت‌های بیشتری در این حوزه خواهیم بود.»

اونتالاپ اونالبایف تاکید کرد: «امیدواریم که تعاملات میان دو کشور افزایش یابد و بزودی سفر دیگری به دانشگاه علوم پزشکی مازندران داشته باشم. کشورهای حوزه دریای خزر باید روابط خود را در حوزه‌های مختلف، از جمله پزشکی و اقتصادی، گسترش دهند.»

وی همچنین افزود: «آموزش ۱۲۰ رشته تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران ظرفیت بزرگی است و امیدواریم در این سفر شاهد نتایج مثبتی باشیم. قزاقستان دانشگاه‌های متعددی دارد و ما بسیار علاقمند به همکاری‌های مشترک هستیم.»

سفیر قزاقستان تصریح کرد: «ارتباط نزدیک دانشگاه‌های دو کشور در روابط سیاسی و بین‌المللی نیز بسیار موثر خواهد بود. رئیس‌جمهور قزاقستان نیز توجه ویژه‌ای به حوزه درمانی و پزشکی دارد و آمادگی داریم تا شعبه‌ای از دانشگاه علوم پزشکی مازندران در قزاقستان تأسیس کنیم.»

وی یادآور شد: «در زمینه دارو، تجهیزات پزشکی و سایر موضوعات، امکان تبادل علمی و اقلام وجود دارد. همچنین باید گردشگری سلامت و توریستی ترویج شود. ایران به‌ویژه در حوزه پزشکی، با هزینه‌های کمتر و تجهیزات و پزشکان حاذق، ظرفیت بسیار خوبی دارد.»

دکتر احمد علی عنایتی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در این نشست با بیان اینکه کشورهای همسایه دریای خزر باید همکاری‌های خود را گسترش دهند، گفت: «در سال‌های اخیر، وضعیت علمی قزاقستان رشد چشمگیری داشته است و در این زمینه، امیدواریم که تفاهم‌نامه‌های مشترک به مرحله عملیاتی برسد.»
#دانشگاه_علوم_پزشکی_مازندران
#قزاقستان
#همکاری_علمی
#توسعه_گردشگری_سلامت
#همکاری_درمانی
#آموزش_پزشکی
#پژوهش_سلامت
#سفیر_قزاقستان
#خزر
#پزشکی
#سلامت

اخبار مرتبط

  • تیر 14, 1404
وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد رئیس انجمن رادیوآنکولوژی ایران هشدار داد: اختلالات درمانی ناشی از شرایط جنگی، احتمال عود سرطان را افزایش می‌دهد. وی از آمادگی برای راه‌اندازی سیستم‌های مجازی و بین‌شهری درمان سرطان با همکاری وزارت بهداشت خبر داد. به گزارش کیاپرس، دکتر علی مطلق در گفت‌وگو با وبدا با اشاره به آسیب‌پذیری بیماران سرطانی در شرایط جنگی اظهار کرد: «بیمارانی که در مرحله درمان فعال هستند بیش از همه در معرض آسیب قرار دارند. هر میزان تأخیر…

  • تیر 14, 1404
رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

  رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد پژوهش جدید نشان می‌دهد مصرف لبنیات در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز می‌تواند باعث کابوس‌های شبانه و اختلال خواب شود؛ چرا که مشکلات گوارشی ناشی از آن بر محتوای رویاها تأثیر مستقیم می‌گذارد. به گزارش کیاپرس، تحقیقات دانشگاهی روی ۱۰۸۲ دانشجو نشان داده است که ارتباط معناداری میان مصرف لبنیات و افزایش کابوس‌های شبانه در افراد دارای عدم تحمل لاکتوز وجود دارد. عدم تحمل لاکتوز چیست؟وضعیتی که بدن قادر به هضم کامل لاکتوز (قند موجود…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار گذشته

وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

وقفه درمانی سرطان در جنگ احتمال عود بیماری را افزایش می‌دهد

رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

رابطه مصرف لبنیات و کابوس‌های شبانه تأیید شد

ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

ضرورت تسریع در ایجاد ذخایر راهبردی جدید اورژانس کشور

چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

چگونه می‌توان به بیماران قلبی در شرایط بحرانی کمک کرد؟

کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص دقیق‌تر سرطان پستان؛ شانس بیشتر برای درمان هدفمند

چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم

چگونه شکایت کنیم و از کیفیت خدمات بیمه سلامت مطمئن باشیم
enemad-logo