کیا پرس چهار انجمن صنفی لبنیات در چین دستورالعملهایی را درباره مصرف فرآوردههای لبنی اعلام کردهاند و امیدوارند از این طریق سیستم ایمنی عمومی تقویت شده و شیوع بیماری کووید ۱۹ کاهش یابد.
به گزارش کیا پرس به نقل از روزنامه جام جم ،محققان با توجه به اقدام پیشگیرانه، کنترل و درمان بیماری کرونا بر این باورند که داشتن یک رژیم غذایی متعادل علاوه بر اینکه سلامت تغذیهای را بهبود میبخشد، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و بهخوبی میتواند در برابر بیماریها از بدن محافظت کند.
شیر و فرآوردههای لبنی منبع غنی از پروتئین و ویتامینهایی چون B2، A، کلسیم و دیگر مواد مغذی لازم برای سلامت بدن هستند، بنابراین مصرف این موادغذایی در افرادی که پروتئین کم و سیستم ایمنی ضعیفی دارند، آنها را در برابر ویروس کرونا مقاوم میکند.
به گزارش food navigator، دستورالعملهای تغذیهای در چین به گونهای است که افراد را ملزم به مصرف روزانه ۳۰۰ گرم فرآورده لبنی کرده است و طبق آن، باید روزانه این مقدار شیر یا فرآوردههای لبنی پروتئینی جایگزین استفاده کنند.