پیری جمعیت، یکی از بزرگترین خطرهای که کشور را تهدید می‌کند

کیاپرس/سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از بزرگترین خطرهای که کشور عزیزمان را تهدید می‌کند مقوله پیری جمعیت در سالهای آینده، در صورت عدم توجه به نرخ رشد جمعیت است.

به گزارش کیاپرس از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در نشست کمیته جوانی جمعیت عنوان کرد: به طور قطع جامعه پیر معضلات بسیار زیادی برای کشور ایجاد خواهد کرد و توسعه کشور دچار مشکل می‌شود.

توکلی با اشاره به پیگیری موضوع تامین خوابگاه های متاهلی بر ضرورت پیشنهاد افزایش میزان کمک هزینه مسکن دانشجویان متاهل تاکید کرد.

وی ادامه داد: تخصیص مرخصی‌های مندرج در قانون جوانی جمعیت علاوه بر کارمندان رسمی و قراردادی برای کارمندان شرکتی دانشگاه نیز بررسی حقوقی شود.

در ادامه این مراسم دکتر فربد عبادی فرد آذر سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه نسبت به اطلاع رسانی این اقدامات از سوی روابط عمومی دانشگاه تاکید کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo