پاسخ دندان‌شکنی‌ به رژیم اشغالگر قدس خواهیم داد.

image_pdfimage_print

کیاپرس/رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: ننگ است کشورهای مسلمان نفت را به اسرائیل بفروشند تا این رژیم از سوخت هواپیماهای جنگنده خود برای جنایت استفاده کند. البته که قطعا پیروزی با مقاومت است و پاسخ دندان‌شکنی‌ به آن‌ها خواهیم داد.

به گزارش کیاپرس از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی گلپایگانی با تقدیر از زحمات کشاورزان دیم‌کار و دست‌اندرکاران طرح جهش تولید در دیم‌زارها گفت: کشاورزان واسطه رساندن ارزاق از طرف خداوند هستند و نعمت ارزاق و امنیت اهمیت زیادی دارد.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین تجلیل از فعالان طرح جهش تولید در دیم‌زارها اظهار کرد: سلام گرم رهبری را خدمت شما ابلاغ می‌کنم و اگر شما وکالت دهید، متقابلاً سلام شما را به ایشان می‌رسانم.

وی با بیان اینکه کشاورزان واسطه رساندن ارزاق از طرف خداوند هستند، گفت: نعمت ارزاق و امنیت اهمیت زیادی دارند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به دستور پیامبر مکرم اسلام مبنی بر اینکه در جنگ‌ها هر نقطه‌ای فتح می‌شود نباید هیچ درختی در آن قطع شود، افزود: شما این رویکرد را با امروز یهود مقایسه کنید که چطور زمین‌های کشاورزی مردم فلسطین را نابود کرده است. آن‌ها روی هیتلر را در انجام جنایت سفید کرده‌اند و به تعبیر مقام معظم رهبری تاکنون ١٠ هزار کودک را کشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه امیرالمومنین(ع) در دوران خانه نشینی زراعت و احداث باغ انجام می‌دادند و زمانی که به ثمر می‌نشست آن‌ها را وقف می‌کردند، ادامه داد: امسال به برکت کوشش کشاورزان تولید گندم به خودکفایی رسید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo