کمتر از ۵ درصد پزشکان ضرورت حضور متخصصان تغذیه بالینی را در کنار خود احساس می کنند

image_pdfimage_print

کیاپرس/ رییس پنجمین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران گفت: کمتر از ۵ درصد پزشکان اهمیت استفاده از اطلاعات علمی و نیاز به حضور متخصصان تغذیه بالینی را در کنار خود احساس می کنند به عبارتی این ضرورت را احساس می کنند.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر عبدالرضا پازوکی روز یه شنبه در مراسم افتتاحیه پنجمین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران افزود: به نظر می رسد یکی پنل های این کنگره یا کنگره های بعدی باید به این موضوع بپردازد که چطور راهکارهایی را پیدا و اجرا کنیم تا در بیمارستان ها و بخش های سرپایی افراد به این نیاز برای درمان و سلامت بیماران وقوف پیدا کنند.

وی اظهار امیدواری کرد که استفاده هرچه بیشتر حضور متخصصان تغذیه بالینی را در آینده نزدیک داشته باشیم.

وی ادامه داد: به طور مثال می‌توان در بیمارستان حضرت رسول (ص) دانش تغذیه بالینی برای جراحان سرطان، گروه زنان و مامائی، نوزادان و کودکان و مادران باردار، سالمندان و رشته ارتوپدی که هر کدام از آنان نیازهای ویژه ای دارند به کار گرفت.

پازوکی تصریح کرد: امروزه سرعت رشد و توسعه علم بیش از انتظار است، بنابراین باید متخصصین تغذیه بالینی نیز علم خود را به‌روز کنند تا پزشکان متخصص که مسئولیت درمان بیمار را برعهده دارند بتوانند با اطمینان کامل از دستور عمل‌های متخصص تغذیه بالینی برای بیماران خود استفاده کنند.

پنجمین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران به همت گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن تغذیه بالینی ایران با همکاری بسیاری از مراکز علمی و انجمن های تغذیه داخلی و خارجی از ۲۵ تا ۲۷ مهرماه جاری، همزمان با روز جهانی غذا در محل مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.

این همایش با حضور جمعی از برجسته ترین متخصصان و پژوهشگران حوزه تغذیه و سلامت برگزار می شود.

این رویداد علمی به میزبانی جمعی از دانشگاه ها، بیمارستان ها و موسسات معتبر کشور برپا می شود، فرصتی استثنایی برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه تغذیه بالینی فراهم می آورد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo