ا
اختصاصی – کیاپرس/رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: ایران یکی از پرمصرف ترین کشورها از لحاظ سرانه مصرف نان است و قوت قالب ایرانیان را نان تشکیل می دهد.

دکتر علیرضا زالی در گفت و گو با خبرنگار کیاپرس افزود: بیش از ۷۰ درصد کالری های مورد نیاز ایرانیان توسط نان تامین می شود.

وی ادامه داد: بین ۴۵ تا ۵۵ درصد پروتئین در سفره ایرانی ها بعضا از طریق نان و مشتقات آن تامین می شود.

زالی بیان داشت: بیش از ۸۰ درصد آهن مورد نیاز بدن و برخی از ریزمغذی ها هم از طریق نان کامل تامین می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: نانی که در حال حاضر در دسترس ایرانی ها است مبتی بر آرد کامل نیست.

وی افزود: نتایج مطالعات نشان می دهد که اگر نان مبتنی بر آرد کامل باشد به دلیل اینکه در آرد کامل همه محتویات غنی و اصیل داخل گندم مانند جوانه ، سبوس را حفظ می کند دارای تمام مواد پروتئینی، مواد ریزمغذی ، املاح مورد نیاز بدن ، ویتامین ها بخصوص ویتامین ب می باشد.

اشتراک این خبر در :