
کیاپرس /رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران گفت: اشتراکات فرهنگی بین ۲ کشور ایران و مالزی سبب می شود که هم کشور مالزی برای گردشگران ایرانی جاذبه خاصی داشته و با توجه به سلایق مردم مالزی، ایران هم می تواند مقصد خوبی برای این عزیزان باشد.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، امیرپویان رفیعی شاد در نشست خبری در هتل اسپیناس پلاس تهران با اشاره به اینکه همواره کشور مالزی جز مقاصد برتر گردشگران ایرانی بوده است، اظهار داشت: همواره برای گردشگران ما مالزی اهمیت زیادی داشته است
وی ادامه داد: ما در ماه گذشته با رایزن فرهنگی ایران در مالزی جلسه ای در مورد موضوعات گردشگری داشتیم و نظرات خودمان را در خصوص گسترش همکاری گردشگری با کشور مالزی اعلام کردیم.
وی اظهار داشت: به دنبال این هستیم که در نمایشگاه های گردشگری که در کشور مالزی برگزار می شود، حضور فعال تری داشته باشیم.
رفیعی شاد در خصوص فعالیت این انجمن در توسعه و ایجاد ظرفیت های گردشگری در تهران گفت : این انجمن قدیمی ترین انجمن حوزه گردشگری در ایران است که با توجه به قدمت فعالیت و وسعت بالای دفاتر گردشگری عضو این انجمن آمادگی کامل خود را برای توسعه گردشگری بین دو کشور ایران و مالزی را اعلام می کند.
رفیعی شاد توضیحات خود در خصوص روابط گردشگری بین ایران و مالزی نبود پرواز مستقیم بین دو کشور را مهمترین مانع گسترش گردشگری عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد که این مشکلات بزودی حل شود و شاهد استقبال بیش از پیش شهروندان دو کشور برای سفر به کشورهای ایران و مالزی باشیم.
در ادامه نشست خبری ، اشکان شهسواری مدیر فروش شرکت هوایی ایرعربیا گفت : خطوط هوایی ایرعربیا با سرلوحه قرار دادن سه عامل امنیت ، کیفیت و هزینه کمتر در پرواز های خود سعی در توسعه گردشگری و ارایه خدمات مدرن تر به گردشگران ایران و مالزی دارد.
وی افزود : ایر عربیا بطور هفتگی ۲۷ پرواز از ۴ شهر تهران، شیراز ، مشهد و لار استان فارس به شهر شارجه امارات و بطور روزانه از شارجه گردشگران را به کشور مالزی منتقل می کند.