رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: برای دریافتی دستیاران باید فکر اساسی کرد
کیاپرس /رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: برای دریافتی دستیاران پزشکی باید فکر اساسی کرد تا آنان بدون دغدعه به کارشان بپردازند.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر حسین قناعتی در مراسم افتتاحیه سی و پنجمین کنگره بیماریهای کودکان و بیست و یکمین همایش ملی پرستاری کودکان که در سالن همایش مرکز طبی کودکان برگزار شد، افزود: حقوق دستیاران ۲ تا ۳ میلیون تومان بود که در این دولت به حدود ۸ میلیون تومان رسید، اما این مقدار هم کافی نیست.
وی تاکید کرد که برخی از مشاغل مانند قاضی، معلم و پزشک نباید هیچ دغدغه مالی داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اهمیت تخصص کودکان در پزشکی گفت: رشته کودکان بهعنوان یکی از چهار رکن اصلی پزشکی شناخته شده و بدون طب کودکان، آموزش طب عمومی و تخصصی و فوقتخصصی ناقص میماند.
قناعتی، اعمال تغییرات نوین آموزشی، پژوهشی و درمانی را درطب کودکان ضروری دانست و افزود: علم نافع و علمی که برای کشور و منطقه مفید است باید هدفگذاری و گسترش پیدا کند و آموزش بیماریهای شایع که منجر به مرگومیر بیشتر میشود در اولویت قرار گیرد
دکتر قناعتی با اشاره به برنامه منتورینگ و ارتباط دانشجویان با استادان گفت: استادان دانشگاه علاوه بر علم، مشی زندگی را هم به دانشجویان آموزش دهند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه یک ماه بعد از افتتاح بیمارستان حکیم ۱۰۰ درصد ظرفیت آن تکمیل شد آن را نشانه نیاز مردم دانست و اظهار امیدواری کرد: با گسترش خدمات بهداشتی و درمانی بتوانیم عدالت در سلامت را بیش از پیش مستقر کنیم
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت نیز در این مراسم تاکید کرد: آخرین پیشنهادی که معاونت آموزشی وزارت بهداشت دنبال می کند این موضوع است که دستیاران و رزیدنت ها حداقلهای حقوق پرشک عمومی که استخدام هستند را بگیرند.
دکتر یونس پناهی افزود: حقوق دستیاران در سال ۱۴۰۰ حدود ۲ تا ۳ میلیون تومان بود اما الان به حدود ۸ میلیون رسیده که این مقداد هم عددی نیست.
وی گفت: وزیر بهداشت آخرین جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت؛ به معاونت آموزشی دستور دادند تمام ابعاد و عللی که باعث می شود رشته های مادر مورد بی مهره قرار بگیرند، بررسی شود.
پناهی افزود: ما در وزارت بهداشت برای برخی از رشته های که ورود دستیاران کاهش پیدا کرده که یکی از آنها رشته اطفال است به صورت مستمر پیگیری می کنیم تا با رفع مشکلات و موانع این موضوع برطرف شود.
وی بیان داشت:در رشته پزشکی تعداد معدودی تخصص داریم که جز تخصص های اساسی، بنیادی و اصلاحا مادر به حساب می آید که از جمله آنها داخلی، جراحی، زنان و کودکان است.
وی گفت: رشته کودکان یکی از مهمترین و واجب ترین رشته در حوزه سلامت در ابعاد مختلف است.اگر می خواهیم در آینده جامعه سالم و پویا داشته باشیم حتما باید کودکان ما سالم باشند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، مرکز طبی کودکان را یکی از مراکز بزرگ ارجاع کشور خواند وگفت: این مرکز از بعد آموزشی، پژوهشی و خدماتی قابلیت بالایی دارد و قطب علمی طب اطفال است.
پناهی ادامه داد: براساس بررسیهایی که در معاونت تحقیقاتی صورت گرفت، شبکه تحقیقاتی اطفال را به این بیمارستان واگذار کردیم تا همکاران بتوانند با ۳۱ مرکز تحقیقات حوزه اطفال کل کشور، عرصه آموزش، پژوهش و خدمات طب اطفال را توسعه دهند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با تأکید بر پیشگیری بیماریها گفت: باتوجه به اینکه پیشیگری یکی از سیاستهای مرکز طبی کودکان است؛ غربالگری و پایش و ارزیابی بیماریهای ژنتیک، غیرواگیر و سلامت روان را در دستور کار خود قرار دهند.