چه غذاهایی خاصیت ضد آلزایمر دارند
کیاپرس /متخصص طب سالمندی گفت: غذاهای سرشار از ویتامین E مثل گل کلم، کلم بروکلی، موز، عدس، لبنیات کمچرب، گوشت سفید و آجیلها در پیشگیری از آلزایمر بسیار کمککننده هستند.
به گزارش کیاپرس، احمد دلبری، متخصص طب سالمندی و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران در استودیو این فرهنگستان با بیان اینکه تا این لحظه آلزایمر درمان ندارد، به ذکر مواردی در جهت پیشگیری از این بیماری اشاره کرد و گفت: نکته مهم در این است که با رعایت برخی نکات میشود تا ۴۰ درصد از بیماری آلزایمر پیشگیری کرد.
وی با اشاره به نقش رژیم غذایی سرشار از آنتیاکسیدانها در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر، گفت: رژیم حاوی این مواد، میوهها و به خصوص ویتامین ای، ب۱۲ و اسید فولیک می تواند کمککننده بسیار خوبی برای پیشگیری از آلزایمر شود.
این متخصص طب سالمندی تأکید کرد: هرچه غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و سس مصرف کنیم امکان ابتلا به آلزایمر بیشتر است.
وی افزود: نکتهای اخیرا به آن اشاره شده تعاملات اجتماعی است؛ به طوریکه دیده شده افرادی که در طول زندگی تنها بوده و دچار اضطراف و افسردگی بودهاند، شانس بیشتری برای ابتلا به آلزایمر دارند.
این متخصص طب سالمندی اضافه کرد: فعالیتهای ورزشی نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد.