در آلودگی هوا حتما میوه و سبزی بخوربم
کیاپرس /عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: افراد در برنامه غذایی روزانه خود به ویژه در شرایط آلودگی هوا حتما از سبزی ها و میوههای فصل استفاده کنند به عبارتی روزانه سه تا پنج واحد از گروه سبزی ها و دو تا چهار واحد از گروه میوهها را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
به گزارش کیاپرس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر منصور رضایی افزود: هر واحد میوه معادل یک عدد میوه متوسط یا نصف لیوان آب میوه تازه یا یک چهارم میوه خشک است. همچنین هر واحد سبزی معادل یک لیوان سبزی خام برگی (سبزی خوردن یا کاهو) یا نصف لیوان سبزی پخته یا خردشده، یا یک عدد گوجه فرنگی یا پیاز متوسط است.
وی بتاکاروتن را یکی از کاروتنوئیدهای مهم و پیش ساز ویتامین A برشمرد و گفت: سبزیها و میوههای رنگی سبز، زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، کلم بروکلی، اسفناج، گوجه فرنگی، انواع کلم، هلو و زردآلو، موز را از منابع خوب بتاکاروتن ذکر کرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به نقش مهم ویتامین A بر سلامت بینایی و پوست خاطر نشان کرد: با توجه به نقش مهم ویتامین A در تقویت سیستم ایمنی در شرایط آلودگی هوا باید در برنامه غذایی خانوادهها انواع سبزی و میوههای رنگی گنجانده شود.