یک نان را ۹۰ میلیون نفری خواهیم خورد ولی زیربار ذلت آمریکا و همفکرانش نخواهیم رفت

image_pdfimage_print

کیاپرس / محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رجایی، اظهار کرد: اگر آمریکا و همفکرانش می گویند سازش کنید تا گندم به شما بدهیم ما یک نان را ۹۰ میلیون نفری خواهیم خورد ولی زیربار این ذلت نخواهیم رفت.

نماینده ولی فقیه در مازندران: یک نان را ۹۰ میلیون نفری خواهیم خورد ولی زیربار ذلت آمریکا و همفکرانش نخواهیم رفت
به گزارش کیاپرس به نقل از فارس، نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: اگر آمریکا و همفکرانش می گویند سازش کنید تا گندم به شما بدهیم ما یک نان را ۹۰ میلیون نفری خواهیم خورد ولی زیربار این ذلت نخواهیم رفت.

محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز جمعه ساری با تسلیت ایام اربعین، اظهار کرد: آنهایی که در پیاده‌روی اربعین حضور پیدا کردند جای تقدیر دارد و جاماندگان هم در ثواب آنان شریک هستند که در واقع زائران بیشتر از ۲۰۰ میلیون هستند؛ چراکه همه مردم دوست دارند جایشان باشند و دلشان می‌خواهند در این جایگاه باشند و آنهایی که رفتند نماینده بقیه باشند.

وی با تقدیر از افرادی که جریان زیارت اربعین را تسهیل کردند، افزود: تلاش‌های این افراد جای تقدیر دارد که با تمام اهتمام در خدمت زائران هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت روز پدافند هوایی نیروی ارتش جمهوری اسلامی، گفت: طرحی برای ساماندهی نیروی شرکتی را مجلس شورای اسلامی تصویب کردند در شورای نگهبان است که رئیس ‌جمهور هم دنبال کردند و امیدواریم با تصویب این طرح بل نگاه مثبت منافع آن شامل حال جامعه کارگری شود.

محمدی لائینی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری از همه دولت‌ها در گذشته حمایت کردم اما در رابطه با این دولت علاوه بر حمایت تمجید هم می‌کنم، تصریح کرد: کارهای زیربنایی اساسی دولت سیزدهم انجام داده جای تقدیر دارد ازجمله این نکات برجسته رشد شاخص‌های کلان اقتصادی، حضور در بین مردم و مواجهه مستقیم با مشکلات، ساده‌زیستی و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت، روحیه جهادی و تحرک بسیار خوب در سیاست خارجی بوده است.

وی یادآور شد: در این روزها شاهد اتفاقات خوب ازجمله فاز یازدهم فارس جنوبی که بعد از ۲۰ سال وقفه هستیم؛ پروژه‌ای که ۶ سال زمان می‌برد اما دولت توانست طی دو سال زودتر از مدتی که لازم بود با صرفه‌جویی ارزی بالا انجام دهد.

نماینده ولی فقیه در مازندران اضافه کرد: شرکت توتال هم اطلاعات زیادی جاسوسی و سرقت کرده و برده و آخرش هم کار را رها کرده این خیانت کشورهای پی که در طول عمر خود ظالم و چپاول‌گر بودند.

محمدی لائینی اظهار کرد: بهره‌برداری از طرح مدرن آب‌رسانی در سنندج و افتتاح بزرگ‌ترین پروژه ریلی و ترانزیتی کشور در سیستان و بلوچستان، افتتاح تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه، افتتاح ابرپروژه آب‌رسانی غدیر در خوزستان و جلوگیری از قطعی مکرر برق در تابستان با تولید بیش از ۷هزار مگاوات، جلوگیری از افت فشار گاز در زمستان و افتتاح فاز ۱۴ پالایشگاه پارس جنوبی، راه‌اندازی ۴پروژه آب‌شیرین‌کن در بوشهر و عضویت در دو سازمان مهم جهانی شانگهای و بریکس، واکسیناسیون عمومی و جلوگیری از مرگ صدهاهزار نفر در روز جز خدمات مهم دولت سیزدهم بوده است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع مهم دولت سیزدهم اینکه فردا را فدای امروز نکردند که این مهم از مصادیقی بوده که مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده است.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مقام معظم رهبری فرمودند معضلات معیشتی مانند غبار بوده که مانع دیدن این همه خدمات شده است که امیدواریم رسانه‌ها با انصاف بیشتر این موارد را برای مردم تبیین کنند.

محمدی لائینی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رجایی این شهید، اظهار کرد: اگر آمریکا و همفکرانش می گویند سازش کنید تا گندم به شما بدهیم ما یک نان را ۹۰ میلیون نفری خواهیم خورد ولی زیربار این ذلت نخواهیم رفت.

وی در پایان یادآور شد: درباره اینکه باتقواترین فرد کیست هرکس حق را بگوید چه به ضرر یا چه به نفعش باشد باتقواترین است که امیدواریم که باتقواترین باشیم.

  • Related Posts

    • دی ۱۶, ۱۴۰۴
    • 3 views
    استاندار مازندران: راه‌اندازی خط تولید گرانول در کارخانه کمپوست سایت زباله بهشهربعد از سالها انتظار

    کیاپرس :  استاندار مازندران گفت: کارخانه کمپوست بهشهر با هدف تکمیل زنجیره مدیریت پسماند و افزایش بهره‌وری در فرآوری مواد بازیافتی، به مرحله بهره‌برداری رسید. به گزارش   کیاپرس به نقل…

    • دی ۱۵, ۱۴۰۴
    • 4 views
    حفظ حرمت بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها، وظیفه همه شهروندان است

    کیاپرس – مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور بیانیه‌ای بر ضرورت حفظ حرمت نظام سلامت کشور تأکید کرد. در این بیانیه آمده است:…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    You Missed

    استاندار مازندران: راه‌اندازی خط تولید گرانول در کارخانه کمپوست سایت زباله بهشهربعد از سالها انتظار

    • دی ۱۶, ۱۴۰۴
    • 3 views
    استاندار مازندران: راه‌اندازی خط تولید گرانول در کارخانه کمپوست سایت زباله بهشهربعد از سالها انتظار

    حفظ حرمت بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها، وظیفه همه شهروندان است

    • دی ۱۵, ۱۴۰۴
    • 4 views
    حفظ حرمت بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها، وظیفه همه شهروندان است

    خرید ۲ دستگاه پیشرفته درمان سرطان با کمک وقف در مازندران

    • دی ۱۵, ۱۴۰۴
    • 4 views
    خرید ۲ دستگاه پیشرفته درمان سرطان با کمک وقف در مازندران

    مهار ۶۰ درصدی آتش‌سوزی کارخانه کاله آمل / حضور ۴۰ خودروی آتش‌نشانی در محل

    • دی ۱۵, ۱۴۰۴
    • 7 views
    مهار ۶۰ درصدی آتش‌سوزی کارخانه کاله آمل / حضور ۴۰ خودروی آتش‌نشانی در محل

    حادثه حین تعمیرات در کارخانه کاله آمل / آتش به سالن تولید سرایت کرد

    • دی ۱۵, ۱۴۰۴
    • 7 views
    حادثه حین تعمیرات در کارخانه کاله آمل / آتش به سالن تولید سرایت کرد

    مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: کاهش ۸ درصدی مصدومین ناشی از سگ گرفتگی طی هشت ماه امسال

    • دی ۱۵, ۱۴۰۴
    • 5 views
    مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: کاهش ۸ درصدی مصدومین ناشی از سگ گرفتگی طی هشت ماه امسال
    enemad-logo