۳۳فوتی درحوادث رانندگی تعطیلات عید فطر طی چهار سال

image_pdfimage_print

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت : در ایام تعطیلات عید فطر طی سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ تعداد ۳۳ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان مازندران ،دکتر علی عباسی با بیان اینکه از این موارد ۲۷ مرد و ما بقی زن هستند تصریح کرد : بیشترین آمار تصادف به ترتیب درسال ۱۳۹۸ با ۱۷ فوتی ، ۱۴۰۰ با ۷ ، ۱۳۹۹ با ۵ و ۱۴۰۱ با ۴ فوتی گزارش شده است .
وی افزود : شهرستان بابل با ۷ ، آمل با ۵ و ساری با ۶ به ترتیب بیشترین و گلوگاه با یک فوتی کمترین شهر ثبت شده است.
عضو شورای قضایی استان در پایان ضمن آرزوی سفر خوش برای هموطنان عزیز توصیه کرد که در صورت اقدام به سفر، حتما رعایت نکات ایمنی و توجه به توصیه ها و هشدارها را مد نظر قرار دهند تا ایام تعطیلات عید فطر با سفرهایی ایمن و اوقاتی خوش در کنار خانواده و با خاطراتی شیرین به پایان برسد .اتمام پیام/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo
Cart
Your cart is currently empty.