مازندران در ۲۰ محصول رتبه اول کشور را دارد و نیمی از مرکبات، برنج و کیوی کشور در مازندران تولید می شود/قابلیت تولید ۹ میلیون تنی محصول کشاورزی در مازندران

به گزارش کیاپرس به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی، سید مجتبی خیامنکویی در دیدار با استاندار مازندران اظهار کرد: ۲۱ موسسه ملی و ۳۵ مرکز تحقیقات در کشور داریم که برزرگترین موسسه و مرکز در خاورمیانه است و ۱۰ هزار نفر در آن مشغول فعالیت هستند و ۲ هزار نفر عضو هیئت علمی هستند.
وی با بیان اینکه افق تحقیقات در کشور ما به خوبی دیده شده است و چشم امید تحولات در بخش کشاورزی به تحقیقات دوخته شده است، گفت: معرفی یک رقم از ۶ تا ۱۵ سال طول میکشد که نشان دهنده اهمیت کار محققان و تحقیقات است.
خیامنکویی اضافه کرد: بعد از انقلاب تاکنون ۵۶۷ انواع ارقام محصولات کشاورزی معرفی شده است و در مازندران هم برنجی تولید شده که ارگانیک است و هیچگونه سم و کود در آن مصرف نشده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مازندران در ۲۰ محصول رتبه اول کشور را دارد و نیمی از مرکبات، برنج و کیوی کشور در مازندران تولید می شود، گفت: مازندران قابلیت تولید ۹ میلیون تن محصول کشاورزی را دارد.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم معتقد به بخش کشاورزی است که یک فرصت استثنایی برای جبران عقب افتادگیهای بخش کشاورزی است و مازندران میتواند یک تحول چشمگیر و بهرهور در حوزه کشاورزی داشته باشد که نیازمند حمایت ویژه استاندار است.