انتقال وحشیانه ایدز به 300 دختر+عکس

image_pdfimage_print
پلیس پس از تحقیقات پی به آمار تاسف باری از انتقام جویی این مرد برد.
 بر اساس گزارشها “دیوید منگام” 38 ساله آمریکایی پس از یک تصادف در سال 2003 و تزریق خون آلوده مبتلا به ویروس ایدز HIV مثبت شد از همان سال تصمیم به انتقام جویی گرفت.

پلیس پس از تحقیقات پی به آمار تاسف باری از انتقام جویی این مرد برد و مشخص گردید از سال 2003 تاکنون او حدود 300 نفر را در ایالت های میسوری پس از تجاوز جنسی آلوده به ویروس HIV مثبت نموده است.

انتقال وحشیانه ایدز به 300 دختر

پلیس ایالتی در یک عملیات ویژه توانست قبل از آلوده نمودن آخرین قربانی دیوید منگام را در منزل اجاره ای خود در شهرستان ” استودارد” دستگیر کند.

حدود یک ماه به صورت اینترنتی عملیات پلیس ادامه داشت تا اینکه یکی از افسران زن پلیس توانست با وی آشنا و پس از قرار گذاشتن در یک پارک در شهرستان ” استودارد” به منزل دیوید دعوت شود که در نهایت پلیس وی را دستگیر کرد.

بر اساس شکایت شاکیان که از شهرستان های سنت لوئیس، دکستر، استودارد صورت گرفته است “دیوید” با حدود 150 پرونده که با حضور شاکیان در دادگاهی که روز دوشنبه برگزار خواهد شد محاکمه خواهد شد.مشرق

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo